Aycaaaaa İdrar yolları enfeksiyonunda ne ilaçlar kullandınız. Dokunan ilaçlar oldumu. Purınol kullandım ıkı kez kusmaktan öldüm 🤦🏽♀️ 9 haftalıgım normalde bulantı cekerdim kusmazdım.. acaba ilaçla alakası varmıdır
Seraykrblt Aycaaaaa canım bana fitil önerdi doktorum sadece oldukça kullanıyorum alıp çok işime yaradı ama gerçekten iyi geliyor
Esrakl1 Aycaaaaa bana şase ve antibiyotik vermişti midem bulantım vs olmadı hamilelik basından beri olmadı zaten ama sonra mantara döndü. Çözümü cidden bol su içmek ve çamaşırımı ütüleyip öyle giymekte sık sık değiştirmekte buldum. Bol su iç cok rahatlayacaksın
adsmom Aycaaaaa Benim de tek kustuğum zaman idrar yolu enfeksiypnu zamanıydı. Doktorum ilaç değil ama hastalığın kusma yapabileceğini söylemişti.
Yaggmur Aycaaaaa canım sabret geçecek bulantın benim 10. Haftadan 14. Haftaya kadar sürdü sonra geçti iştahım açıldı . Şuan bulunduğun haftada olması çok normal ilaçtan değildir bulantı
busra5501 Aycaaaaa geçmiş olsun canım bende iki kez munurol şaşe içtim sabahında kusma baş ağrısı çok kötü oldum. O ilaç banada dokundu Gebeliği boyunca bulantım olmadı o ilaçtan sonra gözümü açamadım herkese herşey yaramıyor maalesef