dogadan Hemsireanne7979 35+2yiz 47 cm 2500gr👼🏻 her hafta kontrollerimiz başladı ara ara kasılmalarım sancılarım oluyor. zamanını gününü beklemedeyiz bakalım🥲
Hemsireanne7979 Yagmur00 benimde ayni sekilde bi an once gunler hizli gecsin istiyorum hayirlisi ile insallah
Hemsireanne7979 Aszey2012 bende 34 oldum bugun tam uyku problemi cok fazla yasiyorum kemiklerim cok agriyor sola yatamiyorum hic
Dygrd Hemsireanne7979 peki teşekkür ederim yeni gelmiş bu önceden kaydetme vardı orda kaydettilerim gitmiş insallah bu gitmez 🙏🤗
Hemsireanne7979 Suhedaaaa1234 beni de bu hafta doktorum haftada bir cagirmaya basladi az da kaldi zamanimiz saglikla alin kucaginza insallah
Fhatice marbling10 Bence de haklısınız. Bir de herkes birbirine soruyor az mı çok mu iyi mi kötü mü. Zaten bunu size doktorunuz söyler her bebek farklıdır. Her anne adayı farklıdır. Önemli olan sağlıklı olması.
birkizbirerkekannesi Hemsireanne7979 34+2 olduk. En son 33de gitmiştim 2300du kilosu. 35de çağırdı doktorum, kontroller 2 haftaya düştü şimdilik.