Mom59 Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim doktor bebeğin bağırsaklarında parlaklık gördüğünü söyledi ama üstünde çok durmadı böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz ?
Papatya-Kokusu Mom59 Bizde 15. Haftaya giriyoruz doktor gördüm bakalım kan akısımda biraz dirençte var hepsi için detaylıda baktırıcam perinatoloJide çarşamba günü ama tek basınayken birşey ifade etmediğini biliyorum o parlaklığın benim içim rahat sende dert etme
Civcivvmomss Canim arkadaşım da hamile suan aynı hafta da ona da soyediler ayni sekilde hatta ona kalbinde de var dediler . Fetal Dna yaptilar bir suru tarama test vs. Hic bir sey çıkmadı dogum da kaybolur demisler korkma sende
Mom59 Civcivvmomss ben çok takıntılıyım birde ama üstünde durmadı test falanda istemedi hafif bir parlaklı görüyorum dedi çıktıktan sonra down sendromu ile ilgili kağıt imzalattılar detaylı bilgi vs kafam çok karıştı
Civcivvmomss Bazi özel hastaneler para için test yapar eğer icinde şüpe varsa baska uzman doktora da görün canım
Mom59 Civcivvmomss yaşadığım yerde malesef imkanlar kısıtlı görevden dolayı ığdırda yaşıyorum ama sağlık konusunda sıkıntılı görünebilceğim bi yer yok😔
Eduedu Mom59 ikili tarama yaptırdığın için ve temiz çıktığı için doktorunun içi rahattır tek başına belirti olmuyo diye biliyorum canım
yaseminan Mom59 o zaman Allah’ın izni ile bi sıkıntı yoktur normalde down sendromlu çocuklarda bağırsak ve kalpte parlaklık görülür siZin testleriniz temizse bi sorun yoktur
Mom59 Papatya-Kokusu teşekkür ederim yanıtınız için detaylı ultrason için konuştum gerekli görmüyorum ben zaten detaylı bakıyorum dedi doktorum zaten perinatolojiyide kendi yapıyo.çok inceleyen bir doktor ama insanın içi rahat etmiyo ki hele ki benim gibi panik bir insansa😊
Papatya-Kokusu Mom59 Doktorunuz perinatoloji uzmanıysa gerek yok ikinci kez detaylıya içiniz rahat olsun ❤️