Ezgbab 33+4 kasılmaları başlayanlar var mı?Karnım taş gibi oluyor doktorum 10 dkda bir olursa yatış yapmamız gerektiğini söylüyor. 1 kez yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar. Benim gibi olanlar var mı
Lavinkumsal Ezgbab Bende aynı durumdayım erken doğum riski var doktor bana çok ayakta kalma doğumu tetiklersin dedi onun için sürekli yatıyorum
Ezgbab Lavinkumsal Ben de aynı durumdayım. Açılmam yok ama dikkat etmem gerekiyor. Sürekli kasılma süresi takip etmek durumundayım eğer 40 dk 1 saat 2 saatte bir olursa sorun yokmuş. Ama sürekli bir şekilde 5-10 dk aralarında olursa tekrar hastaneye yatmam gerekirmiş.
Lavinkumsal Ezgbab benim de acilmam yok ama işte çok kasılıyor kasıldıkca sancidan kivrandırıyor sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah ama bana kasilmam sancım oluyor diye ciğer geliştirici iğne yaptılar sana yaptilarmi
Ezgbab Lavinkumsal evet yaptılar tabii 2 doz. Doktorum artık ciğer gelişimiyle ilgili endişelenmeye gerek yok dedi doğsa bile allah korusun.Siz de içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla vaktinde gelecekler.