Nurciv https://resimyukle.io/r/Fw42CVXOTq Tüm basliklar görünmüyor Kac kere kapatip actim olmadi sebebi nedir acaba?
baharbasdag Nurciv Güya bakım yaptılar canım arama kısmı da yok bi tuhaf birşey yapıp bıraktılar umarım böyle kalmaz
Gnz Nurciv Ben bu yeni halini hic ama hic begenmedim eski hali daha güzeldi insallah geri eski haline getirirler
Yagmur00 Nurciv onun yerıne reklamlara cozum bulsaydılar onun kımseye zararı yoktu hatta ısımıze bıle gelıyor du
Nurciv baharbasdag sonrada gördüm Bakim oldugunu. Takip ettigim basliklar kaybolmus kötü oldu böyle ya
Nurciv Gnz Evet insallah Eski haline Döner takip ettigim basliklar yok ana Sayfaya ne düserse onu görüyoruz artik 🤦♀️
Nurciv Mehmet_Elif06 Evet en sinir olunan sey reklamlar. Yorum yapmak üzeresin ortasinda bir reklam geliyor bekle ki gecsin. Hepsi burada trendyol dan haberdariz gerek yok yani bu kadarina
Cicilibicili Canımız annelerimiz forumdaki bakım devam etmekte. Tüm özellikler ve yenileri eklenecek. Sizlerden biraz sabır ve anlayış bekliyoruz 🌸