Feride Kızlar Bebeğin normal doğabilmesi için ortalama kilonun kaç olması gerek 4 ün üstünde normal doğuran var mı
tugbaninmucizesi Feride ablam 17 sene önce 5100 doğurdu normal doğumla ☺10 ay önce ablam 4200 doğurdu normal 😄
Feride parasetamoll bende özele gittim onlar dedi sezeryan Belli ki birazda işlerine geldikleri için hemen sezeryan demişler
Fasulyeanne Feride benimkide 4 e yakın çok merak ediyorum normal olabilecek mi yarın doktorumuz karar vericek 😑
Feride Hepsine maşallah 😍😍😍umudumu kaybetmiştim bi an son ana kadar bekleyecem gerçekten olabiliyormuş demekki
tomurcukannesi Feride benim annemde 15 sene önce normal doğumla 4.5 kilo doğurdu kardeşimi hemde annemin boyu 1.50😄 yani o zaman doğuruyolarsa şuan hayli hayli doğurulur 4 kiloda
MucizemE Feride valla bak sonra ablamı doğurmuş 4300 Beni de 4000 kg sağlam yani ama biz anaya benzemedik sanırım kg belli 😁
parasetamoll Feride devlette hep normal destekli erken Doğumda bile :) rahatlarına geliyor parası iyi diye genelde hep öyle ama tabi sezeryan kurtarma operasyonudur zorunlu durum varsa normale zorlanmaz
Feride MucizemE kız valla maşallah eski topraklar ondan bu çalışkanlık Ama valla fırsat verseler bende inanıyorum normal yapabilirim Genede nasip