Mavimucize Kuppra ben yaşamadım ama bu durimda doktora gorunmen gerekor. Doktor iğne hap falan veriyor bildigim kadarıyla..
Merve_ylmz Kuppra kanama olunca ne olursa olsun hemen acile git cNim. Yerlesme kanasi olabilecegi gibi dusuk de olabiliyor. Ona göre igne ilac veriyorlar düşük riski varsa . Ama bekletmeden git mutlaka.
Betul_38_ Daha çok yeni gebesin. Gözün aydın olsun ancak bu kadar erken kanama için bebek rahime yerleşiyor onun emaresi diyen de var, erken hafta da kanama hayra alamet değil diyen de.. Bu sebeple doktoruna bir görün derim canım 😊
Kuppra Betul_38_ bilmiyorumki be canım tüm önlemleri aldık neden oldu anlamıyorum daha önce 2 kere düşük yaptım umarım buda onun habercisi değildir
Kuppra Merve_ylmz durdu şuan çok az gelmişti zaten düşük geçmişim olduğu için progestan fitil ve 3 günde bir pruluton depot vuruluyorum dün vurulmuştum ayaklarımı diktim yatıyorum fitil koydum ağrım sızım yok dün biraz ayakta kaldım sanırım tetikledi doktorum dan haber bekliyorum şuan
Gunescicek Çok vakit kaybetmeden doktoruna görün canım ayaklarının altına yastık koyup uzan wc dışında ayağa kalkma sakın ağır kaldırma yemek yapacağım diye ağır tenceredir sürahidir kaldırma uzan kanama bitene kadar yat dinlen benimde 5. haftada kanamalarım oldu 10 gün sürdü şuan 8 haftalığız çok şükür bebek iyi kanama olunca doktorum iğne verdi istihare et dedi hala gündüzleri uzanırken ayaklarımı yükseğe kaldırıyorum. Doktorunun tavsiyelerini dikkate al Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Moralini yüksek tut
Kuppra Gunescicek evet canım hemen fitili koydum ayaklarımı uzattım kalkmıyorum wc ye gittim bi kaç kere gelmedi kahverengine döndü oda çok az silince belli belirsiz geldi senin sürekli kırmızımıydı
Gunescicek Kuppra benim 3 sabah uyanır uyanmaz ilk wc ye gittiğimde bir iki damla kırmızı pembe arası damlıyordu wc ye sonra kahverengi ye dönüyordu akşama kesiliyordu sonraki devam eden günlerde kahverengi geldi hep şimdi kesildi çok şükür
Kuppra Gunescicek kahverengine döndü bir kereden sonra hiç gelmedi bu iyi bişeymi bilmiyorum yarın hemen doktoruma gidicem sen kaç haftadayken oldu kanama neden olduğunu söylemişmiydi doktor
Gunescicek Kuppra canım benim muyanede 5. Haftada kese görüldü kanama olduğu için ben 1 hafta sonra tekrar gittim doktora 6.haftada bebek göremedi kesede ve kalp atışı duyulmamıştı doktor sağlıklı değilse bebek vücut atar demişti kanama sebebi olarak bunu söyledi doktor kürtaj demişti 3 gün müsaade isteyip eve gelip dinlendim kürtaj için doktora gittiğimde tekrar bakalım dedi karnımdan ve alttan tekrar ultrason la baktı kalp atışı duyuldu kürtaj iptal ettik iğne yaptı kanama olabilir çok kanama ve ağrın olursa hemen gel dedi yat dinlen sağlıklıysa bebek tutunur dedi eve gönderdi. Bu cuma tekrar randevum var kanama durdu bakalım ne diyecek
Kuppra Gunescicek mucize gibi canım maşallah ben şimdiden kendimi hazırlıyorum psikolojikmen yarın sabah doktoruma gidicem hemen
Gunescicek Kuppra hamilelik belirtileri devam ediyor mide bulantı ve halsizlik var onun dışında iyiyim. Adet haftasına göre hesaplama yapıyor doktorlar benim o yüzden kalp atışı duyulmamış daha geç döllenme olmuş adet tarihine göre 8+4 haftalık hamileyim ama bebek daha küçük Moralini bozma bol bol su iç dinlen inşallah bişey olmaz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza