AslhanGnsevenVarl Kızlar 17+4 hamileyim ve son 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum ilaç almıyorum ne yapabilirim önerilerinizi alabilir miyim
Esa AslhanGnsevenVarl rahatlıkla 500 mg parol içebilirsin ama günde en fazla iki tane defalarca içtim minosette içilebilir diyo bazı doktorlar kullananlarda var hatta ama parol daha kullanılabilir
tugcemre AslhanGnsevenVarl hemen ilaca yönelmeyın muz ye ve geçmediyse çorabına tul coraba limon sık oyle gıy uzan dinlenirken geçmiş ben bebegşm için çaydan mayanozden herseyden uzak duruyrum kızlar sızde meleklerimiz için dogal seylet yapın en son parola yönelin evet hamılelikte sakıncası yokta yınede benım içim rahat etmiyor
hilalya Aynı haftadayiz ölecek artık diye acile gittim baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum sadece Parol icebilirsin dedi içtim azcikda uyumuşum geçti çok şükür
AslhanGnsevenVarl Esa bana da ağrın olursa parol kullanabilirsin demişti doktorum ama hiç kullanmadım dayanabildiğim yere kadar dayancam inşallah geçer ya
Esa AslhanGnsevenVarl canım boşu boşuna kendine ağrı çektirme çektiğin ağrı ağrıdan dolayı olan stres bebeğe ilaçtan daha zararlı doktorum bana aynen böyle demişti sen rahat olmazsan o nasıl rahat olsun
Bvbkcans AslhanGnsevenVarl eczanelerde mentollü yağlar satılıyor canım baş ağrısı için onlardan alabilirsin