mrvkrr Geçmişte konusulan konulara bakamıyorum her sorcagım sey için yeni post mu açmam gerekiyor arama butonu kaldırılmıs baska biyerden bakılıyor mu bilginiz var mı
MiniMiniKus mrvkrr Bende bu halini sevemedim ve gerekliydi o buton Geri gelsin lütfen duysunlar bizi 😣
Yagmur00 mrvkrr bende dedım ne yapıyorlar daha kotu olmus aradıgımız hiç bisey yok kı konusma acsaydılar takıp buton falan yapsaydı lar
mrvkrr QueenMommy saçmalık en iyi özelliğiydi forumun bi ilaça doktora bakacagım zaman hemen geçmişte aratıyordum birsürü konusma cıkıyordu fikir alıyordum cok kötü
Semihanim mrvkrr aynen ya ne arama butonu ne konu başlığı var anasayfada. Punto küçülmüş iyi güzel de geri kalan kötü olmuş bence
merri07 Berbat olmuş!!! En sevdiğim özellikler olan arama butonu ve belli tartışma başlıkları (doğum hikayeleri vs) kaldırılmış 😡 hepberaber şikayet edelim! Bu gidişle silerim ben bunu..
mrvkrr merri07 nasıl şikayet edicez gerçekten edelim forumun en kullanıslı özelliğini kaldırmıslar resmen
mrvkrr Yagmur00 ne işe yarayacak böyle her sorcagım seye yeni post mu açıcam ona da kaç kişi cevap verirse artık geri dönük arayınca birsürü sohbet yorum cıkıyordu
papatyaa____ Hiç sormayın böyle bir saçmalık görmedim ne reklamı bitiyor nede değişmeleri sürekli yeni bişi yapıyorlar reklam zaten cabası
papatyaa____ Kızlar bari burdan sorayım 30 haftalık hamileyim 2 gecedir sabaha kadar uyuyamıyorum sizdede oluyormu çok kötüyüm oturdum yatakda ağladım resmen çok yorgunum bitkinim
papatyaa____ Gamzeee__ Napcaz böyle vücudum sicakdı dedim soğuk bı duş aliyim onuda aldım fayda etmedi sinirlerim harap durumda