CeylanUzunzdemir Merhaba arkadaşlar Bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız ben bir türlü karar veremedim. Bu aşamadan geçenlerden bilgi alabilir miyim 💕😍
Aysel49 CeylanUzunzdemir merhaba canım ben dalan raxy matik ile yikadim bazı eşyalarını. Giysilerini de dalın sıvı deterjan ile yikadim.
Cansum1 CeylanUzunzdemir kesinlikle roxy yumuşacık ve mis gbi kokuyor. 30 derece 600 devirde yıkadım hep kendi kıyafetlerimi bile :)
bebisimbenmmm CeylanUzunzdemir baby me sıvı bebek deterjanı cok guzel kokuyor ve organik diye yazıyor üzerinde önce kendi kiyafetlerimde denedim 😄 ve begendim tavsiye ederim
FatmaAkdemirErdoan Dalan roxy toz deterjan varya canım bende ağır tavsiye üzerine ondan aldım henüz kullanmadım ama umarım memnun kalırım
Aysenaz FatmaAkdemirErdoan ben ondan aldim cnm bebek icin oldugundan hem agir kokusu yok hemde guzel yikiyor cok mistik hafif bir koku var
CeylanUzunzdemir Aysel49 dalin sıvı deterjanı da çok pahalı ya ufacık şey 30 tl hemen biter birkaç yıkamada...
FatmaAkdemirErdoan Aysenaz o zaman bir kez daha iyiki onu almışım bravo bana henüz kullanmak nasip olmadı ama inşallah bende kullanıp deneyimleyince memnun kalırım
Glmsr Ben hacisakir sabun tozu ile yikadm önce biraz kötü kokuyor ama neyse ki kuruyup ütüleyince o koku gidiyor🤣
Deletedmom444 Glmsr aynen bende lavanta kokulu aldım hacisakir granül toz sabunu ama kokusunu sevmedim ama sağlıklı sonuçta
Miniklerim03 Dalan roxy aldım bnde yıkıyıp hazırlıcam ilk bebegimdede onu kullandım ayrıca dalinin sıvısını alanlar için söylüyrum cok fazla köpürüyomus durulanması bile zor oluyomus 1 kapak cok geliyomus az bişi dökün kullanan arkadsm sylemişti
ozgekkaya23 Dalin toz detarjen kullanmadim ama ondan almayi dusunuyorum haci sakir sabun tozuda olabilir onuda cok oneriyolar :)