SemraErkann Eşimin Doğuma girmesi icin 500 tl istiyor Hastane ne alakaysa ilk defa duydum (ozelhastane )
Bahar54 SemraErkann herseyi paraya doktuler desene :)) bizim malesef esler alinmiyor keske alinsa para odemeye raziyim :))
Ikinciyibekliyorum SemraErkann hicbir ücret ödemedik. Dogum paradi vermiştik sadece ilk kizimda yani 4 sene once .
deletedmom351 SemraErkann Canım özelde yaptım bende eşimi de alacak mısınız dedim hayır maalesef dediler hiç paradan bahsetmediler bahsetseler belki bizde verirdik çok istiyordu çünkü
SemraErkann Deryak dedim ne alaka dedim hastane kuralları öyleymiş özelin ne anlamı kaldı ben para verdikten sonra
SemraErkann deletedmom351 canım sorduk 500 tl dediler ama ki yani sezeryanım zaten kaç dakka sürecek ki 500 TL’de az para değil zaten Doğuma baya para veriyoruz
deletedmom351 SemraErkann Orası da doğru keşke sorunsuz alsalar eşim o kadar istedi ki içinde kaldı adamın resmen
okem deletedmom351 kesılırken o sekılde gormek ıstemıyormus 😂 kendısı dogum yapacagım hastanede doktor zaten sorun cıkarmazlar ama ıstemıyor
deletedmom351 okem Olabilir tabii görmek istemeyen erkekler çok var dayanamayan bayılan ağlayan kan tutan falan 😁