Samyeli008 Eslemkusun_annesi En azından ben burdayım sinyalini alıyorsunuz çok hareketli olduğu günler kafam rahat oluyor valla😄
Seraykrblt Miray_Aamh en geç 9 Aralık 🥰 odası boyandı kıyafetleri de tamam ama hastane çantası ve odası hazır değil ağırlaştım iyice yardımcı olacak kimse de yok kaldım böyle ne zaman iyi hissedersem o zaman başlıcam inşallah🥲
Nazmomy Kendime alınacaklar kaldı sadece lohusa takımları çok pahalı ve incecik şeyler hala bişey alamadım . Bebeğimin ütülerini yaptım bitek çantayı hazırlamak kaldı şükür
Berrycherry Nazmomy ben de hala bulamadım ya resmen yok🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Yeni sezon daha kışlık şeyler gelir diye bekledim bu sırada var olanlar da tükendi. Yeni hiç bişey gelmedi😂🙈
Ankaku Miray_Aamh bu ay sonu hazirlacam hersey tamam.bir kaç eksik kaldı 2 3 aralik Allah kullanmayi nasip etsin
ogretmen_anneee Miray_Aamh bel ve kasık ağrısı kasılmalar harici güzel 😃 kıyafetleri yıkamaya başladım inşallah yavaş yavaş hazır etmekte fayda var bence cünkü ağırlaşıyoruz
Mom3834 Miray_Aamh 2-3 haftaya hazırlayacağım hem hastane çantasını hem de bebisim kıyafetlerini yıkama işini 🙈
Miray_Aamh Mom3834 Ayyy Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🤲Her birimizede sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 😊