bastille Miray_Aamh hastane çantana hazırlamadım henüz 35’den sonra hazırlarım diye düşünüyorum erken doğum riskim yok
bastille Papatyamevsimi-89 ben oysho’dan aldım bir gecelik, kalınlığı çok ideal pamuk ve düğmeli vs. 229 liraydı.
mervegemen- Miray_Aamh 23 aralik insallah benimde baya baya hazirladim. Geri kalanlari da hazirlamadim çünkü almadikladim var😅 bu hafta almayı istiyorum alim hazır kalsin.
Calisananne25 Miray_Aamh Aralık sonu gibi bizim de. Herşey yolunda bir şikayetimiz yok şükür. Odamızı seçtik sipariş verildi ileriki zamanlarda gelecek, onun dışında 6-7 tane tulum dışında bir şeyimiz yok😁
2melekannesi_ Miray_Aamh nasipse yılbaşında doğumum. Kıyafetleri falan hazır ama dolabı gelecek yıkayıp ğtülenip yerleşecek hastane çantasını da kasım sonu gibi hazırlamayı düşünüyorum 😊
cinardefnemoms Miray_Aamh daha hiç biseyimiz hazır değil havalar soğudu oğlumda var bı an önce gitmek istiyorum ama bakalım. Hamilelik güzel gidiyo çok şükür arada olan ağrıları saymazsak genital bölgem çok ağrıyor benim 🙄
kids0305 Minoo01 sizinle ayni gibiyiz 17 aylik oglum var 27 haftalik hamileyim erkek yine 😊 boyle olunca alinacak birsey bile bulamiyorum herseyden var sadece hastane çıkışı aldim yeni onun disinda pek bisey almayi da düşünmüyorum
Minoo01 kids0305 öyle valla. Bir yandan da rahatlık oluyor böylesi. Ne alsam ne zaman başlasam derdin olmuyor. Acaba şunu mu unuttum demiyorsun.
Kirmizivosvos Guney16_Enes21 aynıyız bizde sizinle benimde bebişin kıyafetleri yıkanacak kendime birsey almadım dana
Guney16_Enes21 Kirmizivosvos Bende sadece pijama takımı ve terlik aldım kendime başka bişey almadım olduğu kadar evden koyacağım herşeyimi. Bebek içinde şampuan ıslak mendil pişik kremi falan alınacak. Yıkama ütüleme gerçekten yorucu oluyor bence geç olmadan onları yapın ağırlaştıkça insanın canı istemiyor
Tugcegundogdu Kirmizivosvos lcw den aldım 1 uzun kollu 2 tanesi kısa kollu 1 tanede sabhlik ve hırka aldim 3 sudyen 4 kilot 4 corap hasta bezi buyuk boy ped elektrikli pompa goğüs çatlak kremi tarak diş fırçası kendim için bunları aldim ben sezaryan olacağım icin biraz fazla koydum siz azaltabilirsiniz
HavvaGuzey Miray_Aamh 5 Aralık inşallah haftaya yavaş yavaş almaya başlayacağım önce kendime alacağım bebeğe ilk oğlan dan da kalma bir kaç birsey var sonra bebek alışverişi ben kış olacağı için eşofman takımları düşünüyorum onu fermuarlı veya düğmeli. Hala karar veremedim ismine Asrın Demir Demir Mete Hangisini koyacağım düşünüyorum eşim bana bıraktı tamamen
DerinSu5 Ecembass22 bebek hareketleriniz nasıl acaba karında sertleşme oluyormu bnm karında sertleşme oluyo ara ara bide bnmki bu ara pek bı durgun
Ecembass22 DerinSu5 sertleşme sinirlendiğinde kasildigim da oluyor benimde bir ara iki gün durgundu sonra düzeldi şuan da kıpır kipiriz çok şükür oluyor yani sen modunu yüksek tut
Samyeli008 DerinSu5 Benim bebeğim de iki gündür çok durgun . Nasıl düzeldi mi sizin bebeğinizin hareketleri?🙄
Berrycherry Papatyamevsimi-89 ben de bi türlü bulamıyorum, hepsi incecik ve ip askılı🙄 yeni sezon gelsin diye beklerken doğum gelicek😂🙊
Mertttarden Doğum 16 Aralık’ta görünüyor. Herşeyi hazır çok şükür. Kıyafetleri de yıkanıp ütülendi. Hastane çantamız da hemen hemen hazır sayılır. Kendim için bir pijama takımı bir de dağıtmak için Magnet falan yaptırırım belki.
Papatyamevsimi-89 Tugcegundogdu canim doğum sonrası duş alınıyor mu hastanede ona göre havlu falan koyacam kurutma makinesi falan..Bir de bebek için de çarşaf ve yastık yüzü lazimmi