Ben 6 aylık hamileyim. 5 aylıkken çok fazla sancılanmaya başladım affedersiniz idrarımı yapamıyordum üşüttüm zannettim bir gün sonra dayanamadım hastaneye gittim ayaklarım tutmuyordu ve sağ tarafım tamamen gitmişti belimde inanılmaz bir ağrı vardı hastaneye gittiğimde acil bir şekilde ultrasona verdiler beni bebeğe bakıldığında çok şükür bir problem çıkmadı ilk gebeliğim acıdan duramadığım için doktorun en acımasızına denk geldim adamın bana dediği seni acilen ameliyata almamız lazım yoksa ya bebek ya sen öleceksin korkudan titremeye başladım çok fazla ağladım psikolojimi bozdu istemedim kaçtım hastaneden acıdan yerimde duramadım tekrar gittim eşimle inanılmaz korktuk bebekten vazgeçti eşim sana bişey olmasın ama asıl sorun ne onu merak ettim böbreğim şişme yapmış idrar birikmesi olmuş enfeksiyon çok fazlaymış 3 katı büyüklüğüne çıkmış ya bebek düşecekmiş yada ameliyat olup böbreğimi alacaklarmış başka doktor istedim adam bana ameliyat olmam gerektiğini stent takılacağını asla korkma bebeğine bişey olmayacak böbreğini kurtarmaya çalışıyorum dedi birazda olsa rahatladım erkenden ameliyata alındım 5 10 dk sürer dediler komple uyutup devam ettiler 1.5 saat sürdü ameliyattan çıktığım da inanılmaz canım acıyordu. Sürekli ağlıyordum sondayı 2 gün sonra çıkardılar affedersiniz idrarımı her yaptığımda iki büklüm kalıyordum çok ağladım canım çok yanıyordu 1 ay olacak ameliyat olman ama hala iki büklüm kalıyorum canım çok yanıyor daha önce taktıran var mı acısı ne zaman geçiyor öğrenmek istiyorum birde Allah rızası için hala riskim devam ediyor dualarınızı esirgemeyin, 🙏