seymatpl Hoşgeldin 3. trimester 😅 Arkadaşlar bi sorum var şuan 27+0′ım. Yaklaşık 1 haftadır kaburga ağrısı çekiyorum özellikle sol kaburgam çok ağrıyor. Gece sürekli bu yüzden uyanıyorum. Bu doğuma kadar böyle gidicek mi 😥
Cimen_1409 seymatpl benimde sağda vardı bebek bi giriyo oraya resmen kıracak gibi şuan 30+4 um azaldı sanırım doğum pozisyonuna yavaş yavaş girdiği için azaldı
EylulAsyaa Cimen_1409 of benim canım çok tatlıdır ya tam olarak kaç saniye sürüyor daha 23.haftadayım böyle şeyler okudukça korkuyorum🥲
Cimen_1409 EylulAsyaa çok değil karnınızı ovaladıgınızda o yerini değiştiriyor bende öyle oluyor kızım beni dinliyor 🤭🤭
Cimen_1409 EylulAsyaa bunlardan korkarsan doğumu nasıl yapacaksın kız 😂😂 gözün hiç birşey için korkmasın benim 2.gebelıgım inanki kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz
Cimen_1409 EylulAsyaa hepimiz öyle diyoruz artık herşeyin çaresi var normal doğumda bile ağrısız doğum oluyor hayırlısıyla gelsinler kulağımıza ağrıya sızıya razıyım
Gunesim1 seymatpl ben bir kere çektim sabahı sabah ettim Allah kimseye vermesin beter bir ağrı. Bebeğin ya da senin ters bir pozisyonundan olabilir. Gece yatarken ittir ordan bebeği sıkıştırıyor olabilir kaburganı. Vur poposuna insin aşağılara doğru :)