honeyland Rojbin27 benim kullandığım koku bir pembe şişesi var birde yeni çıkan pudra tarzı bir rengi olan şişesi var celebrenin onu kullanıyorum perceive far avay little Black dress bunları da kullanıyorum ama kokuları kalıcı degil ama cook güzel kokuları 🌸
Chucky9 Umudayolculuk36 bana önerir misiniz . Bütçe sorun değil o harika dediğini merak ettim 😊 şuan calvin clein kullanıyorum kokusu hoş ama hiç kalıcı değil kalıcı bişey arıyorum hedefim versace ama belki sizn öneriniz fikrimi değiştirir 😊
DuruMeltem Umudayolculuk36 fiyatı önemli değil söyleyebilirsin yeterki çok güzel kalıcı olsun,eşim bayılsın 🙏🏼
Minicikkiz Essimsii06 Sıkma 🙈 kendini tut. O koku bebeği rahatsız eder. Yani düşün ben zor dayaniyorum. Doktorum saçımı boyatmaya bile açık havada izin vermişti. Çünkü bebeğe kokusu gider zararlı. Solunum yoluyla.
Rojbin27 honeyland benim bir arkadaşım var catalogue var orda bana verdi aldım gerçekten çok memnunum dediğiniz gibi kokuları da çok güzel
Zeyzeykr DuruMeltem kışta geliyoken halihazırda sana hem kışlık hemde kalıcı bi parfüm öneriyorum Varsece crystal noir dolabı her açmamda bura buram kokuyo
OOzge25 DuruMeltem Yves Rocher – Evidence kullanıyorum. Her seferinde mutlaka bir soran oluyor. Zara – orchid. Bunu kullandığım zamanlar baya beğenilmişti. Ama her koku her tende farklı oluyor. Bunlara mutlaka bakın siz. Memnun kalırsınız
Cagla-91 OOzge25 Zara-orchid ben de kullanıyorum bitmek üzere bidaha alıcam eşim de cok beğeniyor kokusunu. Tam çiçek kokusu ben böyle fresh kokuları seviyorum 🥰
Yenianneadayii DuruMeltem kışın kullandıklarım Carolina herrera good girl ve lancome tresore yazın ise calvin clean beauty ve yvec rocher evidence canım
gunesveguney DuruMeltem victoria secret bombshell aşığımmmm 😍 çok ağır böyle ağır kadınsı parfümler sevmiyorum ben bu daha hafif ama kalıcı çok seviyorum bazen orijinal bazen doldurma alıyorum
gunesveguney firstbaby1 geçen mağaza da eşim şampuan alırken sıkıntıdan bakarken tanıştım kendisiyle Allahım o nasıl bi koku 🥲🥲🥲🥲🥲 aşırı aşırı beğendim bende eşimin doğum günü kampanyası yüklendiğinde bi alcam bende 😂