Iby Kızlar kasiklarimda adet olacakmisim gibi bir sanci oluyor, 39 haftadayim, doğum sancisi nasil birsey, sizde de oluyor mu?
Kelebekkannesi Iby üstte kalsın benimde ilk gebelik 😃 bilmıyorum nasıl oluyor 37 haftadayım ıkı gündür aşırı bel kasık agrısı yaşıyorum ama daha nişan filan gelmedı
duygukilic Iby adet ağrısının daha şiddetlisi gibi düşünün düzenli aralıklarla geliyor. O aralıklarda nefes aldırıyor hiçbirşey yokmuş gibi.
Ayseonay Iby evet canım aynı adet olacakmışsın gibi başlıyor benim de doğumdan iki gün önce böyle başladı ağrılarım hafif hafif muhtemelen senin de doğum başlangıcıdır takip et sancını
Gunesim1 duygukilic hayatı boyunca adet sancısı çekmemiş birine anlatırsam nasıl peki :) 34 oldum ve sancı gelirse nasl olacak bilmiyorum
duygukilic Gunesim1 anlarsın anlamaman imkansız 😀 ben de aynen 34ün sonundayım bi doğumum var 3 sene önce ama bu nasıl olcak ben de ilk gibi meraktayım😊
Aylinak1n Iby muhakkak anlayacaksın sancını adet ağrısının çok daha şiddetlisi bu ağrı. Bel ve kasıkların böyle kasılıyor ve istemsiz derin derin nefes alıp vermek istiyosun çünkü anlık girip çıkan bişey bu. Adet ağrısı gibi ağrı doğum hazırlığı kuzum eli kulağındadır bebişinin