Morethanmom45 Zehradoksal 15 ekim görünüyor ama benim de karın sertleşmesi dısında pek bi belirti yok sadece çok hareketli bu gece ve canımı acıtıyor:/
_asyam_ Zehradoksal benim de karında sertleşme dışında bisey yok bekliyorum. En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah
eliffkrts Zehradoksal benim 16 ekim ağrılarım var biraz ama nişan falan bişey yok valla 🤷🏼♀️ adaçayı içiyor musunuz kızlar, genelde son haftada için diyorlardı burda bende içtim ama ağrılarımı arttırdı biraz korktum
Ozzep Zehradoksal 14 ekim benim de 2 haftadır falan bacak aramda ağrı var bugun baya arttı ağrı. Gerci belirtilerden biri mi bilmiyprum 😀 doğumu hızlandırmak içim bişey yapan var mı?
Tazeannecik35 Zehradoksal benimde bugün tam 40 haftalık oldu ama ne bi belirti var ne bir ağrı. Yarın doktor kontrolüm var salı ya da çarşamba günü suni sancı ile normal doğum baslatcak doktorum canım
Miniktavsanvannesi Biz de 40+3 olduk arada çok hafif sancı dışında hiç bi şey yok ne nişan geldi ne başka bi şey çarşamba ya kadar minik bey gelmezse doktorumuz suni sancıyla doğumu başlatıcak
RabiaKose Zehradoksal ay bu Ekim bebekleri niye böyle yaaaa 😬🙄😂 39+5 doğru düzgün bir belirti yok maalesef napicaz kızlar 🤦🤭😁