miniklerim125 Merveikratanem bende 22 de başladım çünkü agirlasiyoruz zaten şuan bile hemen yoruluyoruz 🤗
miniklerim125 alyavetuna tahmin edebiliyorum maşallah sona gelmişsiniz darısı başıma 🤗🥰 bende 30 a kadar herseyi hazilamayi düşünüyorum bakalim 😊
merakliblog miniklerim125 aynen şuan hiçbir şey almadım a101i bekliyorum. İlk gebelik üstelik yavaş yavaş alıcam 28 gibi. Bir kız bi erkek benim, senin?
Teusa 103 bizde ❣️ ama tekiz 😄 aldığım kıyafetleri, pijama takımlarımi yıkayıp koydum ben . Valize yerleştirmek kaldı bı. :) Biberon, emzik ve bir kaç parça büyük eşyalar kaldı. Beşik, ana kucağı , bebek arabası gbi. İndirim bekliyorum onlarda da
SenayEvgin miniklerim125 doktorlar ikiz olunca normal diyor ama işte insan yinede korkuyor benimde bir kız bir erkek🥰
miniklerim125 SenayEvgin Ne güzel 🥰 ayrıntılı ultrason yaptırdım 22. Haftada çok şükür bir sıkıntı cikmadi
SenayEvgin miniklerim125 çok şükür canım olur o kadar kolay degil 2 bebek birde ayrıntışı ultrason yaptırdınızmı
Gozde0010 miniklerim125 qnladm canm bnm tesekurler mesela ornek benim betam ayin yedisinde adetim iki gun gcmisti 707 sekizinde sancm olunca gttm 1162 cikti bir gun snra yani yarin bidaha vrecem iste
Valide Gozde0010 benim betam benimle hamile kalan arkadaşımdan düşüktü hatta onun Kİ daha hızlı yükseldi, çift yumurta ikizleri benim de, arkadaşın tek bebeği var beta tek başına yetersiz kuzum ultrasonda net görünür 🌸
Valide miniklerim125 bizim de çift yumurta bir kız bir erkek ilk gebeliğim ,25+1 iz programa göre 104 gün ama ikiz oldukları için daha erken bekliyoruz tabi inşallah sağlıcakla gelirler bizim hazırlıklarımız tamam haftaya eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim sadece hastane çantamı hazırlayacağım erkenden hazır olsun en olur ne olmaz çabuk yoruluyorum o yüzden daha geçe bırakmak istemiyorum 🙊💗
miniklerim125 Valide ne güzel tamamlamissiniz bende 28. Haftada hazırlamak istiyorum bakalım zaten üstümde hep bir miskinlik var bişey yapasim gelmiyor 🤭
Valide miniklerim125 benim doktorum erken doğum riskim yok ama 24. Haftada herşeyin hazır olsun demişti , ikizler de risk her zaman var ne zaman yatmak zorunda kalacağını bilemezsin demişti biz de öyle yaptık o yüzden 🌸
Neriucan Merhaba ikiz anneleri benim miniklerim daha küçük 12+6 yız inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Ben aslında eşey konusunda fikir almak istedim mesela biberon bebek arabası falan marka önerir misiniz