Deletedmom54555 Düğüne gittik bu akşam yakın akrabamızın . 29 haftalık hamileyim. Oğlum sanki sesten rahatsız oldu gibi hissettim 😅 sizin de böyle mi ? Hep vurdu durdu bütün akşam bi de aşağı doğru çok vurdu . Acaba rahatsız oluyor mudur yüksek sesten ?
Jdjdjdjk Deletedmom54555 kulakları artık çok net duyuyor durumda yüksek sese tepki veriyor, rahatsız olmuyor ama duyuyor işte😊 siz konusunca bile şuan tepki verir kaldıki düğün
Gkcdila Deletedmom54555 bugün bende düğüne gittim 23 haftalık oldu ilk kez bu kadar çok ve sürekli hissettim sürekli vurdu durdu 🙈🤣 şimdi evdeyim ve sessiz.. halay çekti heralde içerde 😁
Emleyla Deletedmom54555 ben duymuştum egerki hareket ediyorsa genelde sesli ortamda irkilebilirmis korkmuş olabilir 😍😍ya yerim ben onları ya 😍
Gizemis Deletedmom54555 yüksek ses bebeğe zararlı aslında dikkat etmelisiniz. Korkuyorlar ve duyuyorlar çünkü
Deletedmom54555 Gizemis ama çok yakın akraba napıyım 😞 yeğenim gitmesem olmaz 🙂 korku zarar verir mi ki yüksek ses
Gizemis Deletedmom54555 maalesef cnm internete bak istersen. Anne karnında bile duydukları için yüksek ses zararlı onlar için. 🤷🏼♀️ Bende bikere gittim sonra hemen kaçtım ordan. Çok basınç oluyor
Deletedmom54555 Gizemis anladım canım doğru aslında. Napalım atlattık bu akşamı bi daha yakın düğün yok zaten gitmem 😊 oğlum herşeyden önemli 🙏🏻😍
Kumsal0920 Deletedmom54555 artık duyuyo annesi bende duşa girince toplanıyordu etrafımdakilere acaba sudan mı korkuyo diye sorduğumda bana çok gülmüşlerdi zaten suda bebek niye korksun diye😂😂 hamilelik insana neler düşündürüyor 🥰
mercanmeb Bende 23 haftalıkken bir düğüne gitmiştim. Davul ne zaman vursa oda bana vurdu. Rahatsız oldu galiba