BetuLenes kızlar 25 haftalık hamileyim bu sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyor tansiyonumu olcuyorum normal çıkıyor sizce neden olabilir 😑
Merveozcelikcckl BetuLenes onu bilmiyorum bende 33+5 haftalık hamileyim 2 haftadır günde üç kere adet ağrısı gibi hafif bir ağrı yokluyor sonra geçiyor bende haftaya kontrole gideceğim ama senin ağrıların için erken bir doktora görün
Ummi BetuLenes bende 24 haftaligm gceden beri fenayim agriyor ama lavobaya cok sık ckiyorm ve bulantm var kontrole gdeli 2 hafta oluo gdememde hemn çeşme syu içiyorsan hazr su ic cogu kiside var sicaklrdnda kaynaklanio insallah sifamizi verir rabbim 😣
BetuLenes Merveozcelikcckl geçen gün detaylı ya girdim bişey yok dedi haftaya kontrolüm var sık sık ultrasona girmekte istemiyorum ama herhalde gidicem gecmezse
Sahikaklc Merveozcelikcckl aynen canim bende 34+2 haftalik hamileyim banada yaklasik 4-5 gunde bir adet sancisi gibi agrim oluyo benimde kontrolum sali gunu yalanci sanci diyolar ama bakalim 🙄
BetuLenes Ummi sürekli hazır su kullanırım çok soğuk tüketiyorum sıcaklardan ondan da olabilir mi acaba 😳
Elcnerdgn BetuLenes canım bence bekleme buna benzer şikayetle gittim o gün beni yatırdılar ve 25haftalıktım