Mom3834 Eylemkurtkaya premenopozal menapoz öncesi 5-6 yıllık dönemdir, gebe kalma çok zorlaşır ama imkansız değil. sağlıklı gebe olmayan premenopozal kadın diye bir şey yok. Gebeyseniz sağlıksız mı ?
Aurora_ Eylemkurtkaya soruyu soralı çok olmuş benimde kan sonucumda böyle yazıyor ne demek bu? Beta hcg 37 ama sağlıklı gebe olmayan promenepozal yazıyor sizin hamilelik devam etti mi? Neden böyle yazılmış?
Merve-34 Eylemkurtkaya bendede aynı şey yazıyor dün beta verdim 12+4 teyim gebeliğinizde bir sıkıntı oldu mu
Eylemkurtkaya Mom3834 gebeyim evet 8 haftalık 24 yaşındayım kan testimde beta hcg değerlerim normal ama altında böyle bir not var
Mom3834 Eylemkurtkaya bir doktorunuza danışın yaşınızda çok genç yumurtalarda yavaşlama mı oldu dicem de, gebeliğinizde mormalmiş neye dayanarak böyle bir şey yazılmış, bir danışın.
gozde3592 Eylemkurtkaya sisteme yanlış girmiş olabilirler canım analık iznimi başlattım tarihini 1989 yapmışlar doğumu bence sisteme yanlış girilmiştir sizinkide bi doktorunuza bu durumu belirtin
Eylemkurtkaya Aurora_ korkma canım bir karşılığı yok doktorda sadece sistemin yazdığı bir metin demişti zaten çok şükür devam ediyor 34+5 iz 🤍🙏🏻🧸
Aurora_ Eylemkurtkaya ayy ne güzel baya araştırdım değişik şeyler yazıyor kafam karıştı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Eylemkurtkaya Merve-34 yok canım çok şükür , şuanda ikinci bebeğime hamileyim uygulamayı silip kidse geçmiştik ama yine burdayıZ