Jdjdjdjk Kızlar gebelikte hâla beyaz yada sarı akıntısı devam eden var mı ? Bende halen devam ediyor, gebe kalmadan önceki gibi
Ozge2805 Jdjdjdjk gebelikte akıntı devam eder bu çok normal bir durumdur sadece kokulu veya idrarda yanma olursa enfeksiyona işarettir
Jdjdjdjk Ozge2805 yok onu takip ediyorum koku yada bi gariplik ağrı sızı yok, aslında bi taraftan vajinanın sağlıklı olması anlamına da geliyormuş acaba bitek bende mi var dedim😅😊
Ozge2805 Jdjdjdjk yok canım herkeste oluyor emin ol doğuma yaklaştığında daha çok artıyor hatta şuan bende çok artmış durumda yapacak bişey yok bol bol iç çamaşırı değiştiriyorum
Jdjdjdjk Ozge2805 ben doğuma çokta yaklaşmadım ama 29 haftalığım🤷🏻♀️ bekarken de gebelikten önce de çok olurdu yani tabi o zamanlar çok takmıyorsun anormal gelmiyor😅
Fasulyeninannesi1 Gunluk ped kullaniyorum gunde 5 6 tane degisiyor muhakkak. Hafif sari cok agir kokmayan bir akintim oluyor doktorum normal dedi idrar testlerim de normal cikti.
Nazlii__ Jdjdjdjk bendede var her gün günlük ped takılıyorum gelmediği gün yok hamilelikte dahada arttı.
Tulaytemurxx Jdjdjdjk Ay benimde devam ediyor camasır yetismiyo 🙄 36 haftalıgım O degilde nisan falam gelse anlamıcam diye tedirgin oluyorum bunun yuzunden 😒