aleynaucar1 bilerek ayva yiyipte bebisi gamzeli olan varmi ay ben habersiz yenecek diye duymustum ve sonra gamzesi olmaz die hic yemedim ama doguma 4 hfta kaldi canm suan öyle ayva istiorki hemde tuzluyark bilsemde yesem sizce yine gamze olurmuuu☺️☺️
Omerhatice aleynaucar1 kiz bence ayvayla ilgisi yok ya Benim esimin babanneside çok derdi ayva ye gamzeli olsun diye hiç canim çekmedi 2 bebegimdede yemedim Ama şu an ikisininde gamzesi var ☺ oğlumun yanak ve çenesinde kızımın ise sadece yanaginda
Sumeyyeee aleynaucar1 Hamileliğimde hiç ayva yememişimdir Hatta hiç gamzeli çocukda düşünmedim aklıma bile gelmedi ama kızım doğduğunda baktım ki gülünce gamzesi var çok şaşırdım hala aynı şekilde duruyor Sağlık önce sonra olacağı varsa olur
aleynaucar1 gamzosgamzos bende inanmadigm icin yemedim hic ama suan inanin hic olmadigi vakitte öyle bi canm cekiyor 4 5 gundur ve dedmki neden gamzeli olmasn ya olursa faln bilmiorm yiyipte gamzesiz bebis cikarmak beni üzer yani😂😂snin icin o kdr ayva yemistmm hani gamzee derim
gamzosgamzos aleynaucar1 ahahah ne kadar batil desekte ne yalan soyliim benim icimdede bir umit vardı 😀🤦♀️🙈
Kizannesi92 aleynaucar1 hiç yemedim oğlum gamzeli çok da güzel gülüşü var pasamin şimdi yine yemedim kızım olacak inşaallah