GizMeh Yarın alışverişe gitcez lütfen ateş ölçer hakkında fikir verin kaç kere başlık açtım kimse yazmadı ne almalıyım ??
Tazeanne0134 GizMeh valla canım ben braun thermoScan 6520 almıştık çok şükür 9 aylık olasıya kadar hiç lazım olmadı kulaktan ateş ölçer bizimki ama güncel fiyatını bilmiyorum
mutlugebeee Öncelikle garanti olması açısından hem koltukaltı hem de temassız alından ölçer almanı tavsiye ederim. Kulaktan ölçümü yanlış hatırlamıyorsam ilk 6 ay önermiyorlar. Ben koltukaltı için braun tercih ettim, temassız braun alamadım çok istedim ama çok pahalı. Sağlık çalışanıyım hastanede kullandığımız Nimomed marka alından ölçer olanı aldım. En sağlıklısı makattan ölçüm ama onu yapamayacağımı düşündüm maalesef o yüzden bu ikisini aldım. Tavsiyem en güzel bilgili instagramda guncel_anne sayfasından okumanız. Çocuk doktoru kendisi çok güzel bilgilendirmiş bir postunda bakarsınız☺️
GizMeh mutlugebeee memnun musunuz peki ben de bunun 2000 olanına karar vermiştim ama zor oluyor demişler siz kullandınız mı hiç bebekte 😀 bir de doğru ölçüyor mu
mutlugebeee GizMeh evet bencede zor olur ama hızlı ölçtüğü için hemen kolunu falan tutar hallederiz diye düşündük eşimle😂 Bebekte hiç ölçmedim ama kendimizde denedik doğru ölçtü hatta bi tane daha var evde koltukaltı ölçer başka bi marka onla karşılaştırdık aynıydı
Benubikim Ben omron aldım tansiyon aletini bi senedir kullaniyorum ayni markanin memnundum gentle 720 ydi sanirim indirimden 250 ye almistim.Orta segment olsun dedim.cok ucuz veya pahali bisey almak istemedim
GizMeh Evet aldım kızlar teşekkür ederim. Kanz aldım o anda karar verdik eşimle 😅 iyidir umarım. Kanzın hem kulaktan hem alından ölçerini aldım