Bktece Melike13 bulantim nerdeyse hic olmadi çok şükür sadece hamileligimin başından beri bel ağrısı çekiyorum suan 22 haftaligim oğlum olucak kismetse. İlk aylarda ekşi cok yedim ama suan normale döndüm belirtilerim hafif oldugu icin hep acaba hamile degilmiyim suphesi oldu içimde 🤣 artık hareketlerini hissettiğim ve göbeğim çıktığı için anneliği hissetmeye başladım 🤭
Melike13 Bktece peki ilk aylardada mı olmadı bulantınız benimde şuan aynı sizin anlattığınız gibi devam ediyor sadece bel ağrısı kasık bile değil ve çok ekşi acı yiyesim geliyor tatlı gram istemiyorum
Elanurgvn61 Melike13 Ayy bu yanıtı da görünce kendimi gördüm hamile olduğumu öğrenmedim 1 hafta önce benimde göbek dediğimin altından başlayan aşağı doğru inen köyü cizgim vardı şuan yok 😅😅 Şook oldum
Bktece Melike13 bulantim dogru duzgun hiç olmadi. Oldugu zamanda deniz tutmasi gibi cok hafif oldu. 8. Haftaya girdiğimde başlamıştı 12. Haftada kendi kendine geçti ilk basta belli oluyo zaten nasil gecicegi
Babybella Melike13 Başlarda aşırı uyku oldu. 5 ay boyunca her gün kustum. Reflude vardı yani berbattı diyebilirim 😁 Son haftalardayim yeni iyi oldum
_yagmurcuum_ 7 aya kadar hiç belirtim olmadı 7.ay karnım çıkınca anladım hamile olduğumu hep ekşi yedim midem hiiiiç bulanmadı çok rahat geçirdim oğluş geliyor 🤗🙏🏻
Sybabyss Ben 8 haftalığım şuan, sabah bulantılarım çok oluyor sabh ve öğlen acıktığımı midem bulanınca anlıyorum, yüzüm sivilcelendi, genelde tatlı tarzında şeyler istiyor canım bakalım cinsiyetimiz ne merakla beklıyoruz herkes kız diyor ben erkek😂
Samiye 2.ciye hamileyim buda erkek:) ilk oğlumda 4 ay kustum çok zor geçti ondada hareketlerini hissedene kadar tatlı yiyemedim. Bunda hiç bulantim yok eksi tuzlu acı çekiyor canım:) şalgam suyu yazarken bile ağzımın suyu akıyor:)
duygukilic Sld-kocbay Sld-kocbay ilk çocuğum erkek, şimdi 34+6 kız bekliyoruz 🌸 belirtileri aynıydı ikisininde ilk aylarda
Melike13 Sld-kocbay ben baktım kız çıktı ama daha cinsiyeti öğrenmemize var gerçeklik payı çok yok bence kadınlar kulübünde okumuştum çoğu çıkmamış
Ozlem2206 Busranurtopal ayy benimde erkek ve ellerim resmen kış ayı gibi çatladı yüzüm pul pul dökülüyordu
Busranurtopal Ozlem2206 eveett yüzüm kanayacak sanırdım ben. Öyle gerilirdi ki. Kremsiz asla duramıyordum
Ozlem2206 Melike13 oğluşum olucak inşallah🥰 aşırı acıkıyorum bebeğim içimi kemiriyor sanki ağzım hiç boş durmuyo ama yiyincede midem bulanıyo yemeyincede kusma yaşadım 6-7 sefer ilk haftalarda aşırı halsizlik yaşadım 3. Ayımdan sonra rahatladım😌
Lokumunannesii Melike13 kız bebekte inanılmaz uyku hali ve bulantı vardı ameliyat masasında bile kusmutum kızım da oğlum da çok az bulantı ve kusmam oldu birse ilk 4 ay çok yoğun bas agrısı yaşadım
minnakannesi1 Melike13 2.ye hamileyim. Bir tane daha kızım olucak ilkinde tatlı aşığıydim. 2.de eksi, ilkinde 1 kere kustum 2.de 3 ay boyunca midem bisi almadı resmen..ilkinde çok kilo aldım 2.de verdim bile.. bunun gibi bir sürü farklı şeyler doğum cizgim bile ilkinde vajinamdan göbek deliğime geliyordu 2.de göğsümden göbek deligime. Ama 2 side kiz ama herseyi farklı yaşadım..kiz erkek fark etmiyor cocuk annenin değişen hormonları hersey farklı oluyor
Minikkuzular Melike13 vücut yapısıyla alakalı bir durum bence inşallah rahat bir gebelik geçirirsiniz