cekik_anne Sigara kullanıyordum hamilelikte ögrendim bıraktım ama bazen canım çok istiyor uykum gelmiyor aklım onda olunca bana bi yöntem lütfen 🙏🏼
halimos25 cekik_anne vallahi bende kullanıyordum hamileligimi öğrenir öğrenmez bıraktım tek bir tane bile içmiyorum şuan aklıma gelmiyor geldiğinde de başka şeylerle unutmaya çalışıyorum bebegimden önemli hiçbişey yokk bence insan isteyince bırakıyormuş canm..
Selenimo cekik_anne Bende deli gibi içiyordum hamilelikten sonra tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok bazen eşimi evden kovuyorum işten eve gelmeye 3 saat kala içirmiyorum böyle şeyler yaşanıyor:)) ama şöyle bir durum var benim arkadaşım da sigara içmek istiyordu tiryakiydi doktor ona günde 2 tane içebileceğini söylemişti. Belki belli ayı vardır onu bilemem tabi ama bence vicdanen de içilmemesi gerekiyor 😪 umarım canınız hiiiç çekmez kendinizi sıkmak durumunda kalmazsınız🤲🏻
Beste0636 cekik_anne bende gebelikten önce içiyordum gebelikle beraber kokusundan tiksindim 25+3 üz bazen rüyalarıma giriyor paket almaya çalışıyorum bulamıyorum 😂aynı rüyayı 4 defa görünce 1 dal içtim arkadaşımla gönlüm geçti canımda istemiyor aklıma bile gelmiyor
Aryapoyraz cekik_anne kesinlikle akılda bitirmeden sigara bırakılmaz bende tiryakiydim asla kimse bıraktıramazdı ama kendi canın olunca bırakıyorsun şekil a ben en büyük zevkim gözümü acar acmaz içerdim eğer içmesem uyanamazdım kahvaltı bile etmezdim öğleni bulurdu birşey yemem gece uyumadan önce üst üste icerdim ki uyurken icemiyorum bi daha icemezsem diye tereddüt ederdim korkardım 😂
Tasarimhanee_45 BEnde öğrendiğim an bıraktım ama arada canım istediğinde bir iki kere çekip atıyorum. Şuan 20 haftalık oldu inanki artık hiç canım istemiyor bi süre sonra insan tiksiniyor bence çokta zorlamamak lazım bünyeyi zamanla alışılıyor.
cekik_anne Tasarimhanee_45 bende içmiyorum ama canım istiyor içersem korkuyorum daha çok isterim diye ama belki sizin yaptıgınız gibi nefsimi köreltirsem bidaha istemez canım bu arada teşekkür ederim 🙏🏼
Perilisa Ben günde 1 paket içiyordum hamile olduğumu öğrendim direk bıraktım 3 ay içmedim tiksindim , ama bu aralar çok canım çekiyor günde 1 tane içiyorum 3 gündür 😢 içmeZsem içene kadar aklımdan çıkmıyoe
Dmllale Hamile olduğumu bilmeden tiksinmeye başlamıştım günde 1 paket içiyordum sonra tiksinmekten 3 e düştü gebeliğimi öğrenince birden bıraktım😊