Cicilibicili Cigdem_58 annemiz postlarınızın hepsi açık gözüküyor. Aşağıda kalmıştır yorum gelmemiştir. Postunuza yorum yaparak yukarıya taşıyabilirsiniz🌸
Ozlemfde Cicilibicili arama butonu nerede acaba, aktif oldu demişsiniz? Yerini de söylerseniz bakalım teşekkürler
Senanrrr_06 Ozlemfde daha demin gördüm bı yorumda yoğunluktan dolayı sadece gündüzleri arama butonu olcakmış akşamları olmayacakmış ne alaka bende anlamadım.
Cicilibicili Ozlemfde Yoğun saatlerde kaldırılıyor forumun hata vermemesi için. Şu an gündüz açıyoruz sadece.
Alka Bende çok hata veriyor uygulama. Opss! Bunla başlayan birşey yazıyor sayfayı yenileyin yazıyor. Bu aralar arttı özellikle. Anlamadım normal mi.
KadersizMelek Cicilibicili ama özel mesajlaşma yine formda görünüyor,tamamen iki kişi arasında geçen kimsenin okuyamadığı bir bölüm olsa daha iyi değil mi??
Cicilibicili KadersizMelek annemiz o şekilde zaten. Bu etiket bölümünden değil, kişinin profilindeki sağ 3 noktadan mesaj gönderdiğinizde başkaları göremiyor
KadersizMelek Cicilibicili arkadaşımın profiline girdim üç noktadan mesaj at bölümüne bastım yazdım ama sonra baktım formda görünüyor 🤷♀️
Cicilibicili KadersizMelek siz görüyorsunuz onu sadece, post olduğu için forumda çıkıyor ama gizli ☺️