Nsbe12 blackberry118 benm bi arkadasmda sinan beyle dogurdu cokta memnun kaldi. Bnde bi aksilik olmazsa ozelde sinan beyin gozetiminde dogiracagm
blackberry118 Ben de sinan bey e gidiyorum. Dogal dogum istiyorum bakis acilari nedir acaba. Aceleyle sezaryane alinmaktan cok korkuyorum
oznursrm blackberry118 blackberry118 Canım ben engin beye gidiyorum çok memnunum ama doğumum başka şehirde olcak inşallah.Sinan beyde de bir arkadaşım normal doğum yaptı.Doktorundan çok memnundu.
blackberry118 Bi de ozelde kac tane ebe vardir ebelerle onceden tanisip isteklerimi anlatma sansim olur mu ki
MucizemFK Bana normal denildi ama çatı muayenesi filn yapılmadıı bugün 38+0 haftalık yarın kontrolüm var ama ebelerle tanışıp istek bildirme konusunda bir fikrim yok 😏 sinan beye gidiyordum çok yoğundu ve ilgili değildi aslaa 2 dk ultrasyon yapıp tmm diyordu 4 aylık olana kadar da hiçbir tahlil yapmamıştı bana ondan sonra değişip engin beye gittim .
MucizemFK Bana herhangi bir muayene yapılmadan sadece ultrasondan bakıp normal dedi geçen hafta , bende sancı çekip son anda sezeryan istemiyorumm 😞
blackberry118 Hakkimizda hayirlisi olsun siz yolun sonuna yaklasmissiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah. Bana tecrubeleriniziyazarsaiz cok sevinirim dogumunuzla ilgili.Engin beyden memnun musunuz benim de yogunluktan giremedigim oluyor muayeneye. Benim henuz 24. Hafta.
Ciqdem blackberry118 ben Engin’e gidiyodum hiç memnun değildim detaylı bilgi vermiyodu çocuğum 2 hafta geriden geliyo ve gelişimi çok kötüymüş bana söylemdi herşey iyi deyip duruyodu şimdi sinana gidiyorum memnunum
MucizemFK Yazarım tabii . Sağolun sizde sağlıkla alın kucağınızaa inşAllah , engin beyden memnunum şimdiye dek bir sıkıntım olmadı iki ay önce bir yakınıma normal doğum yaptırdı çok memnundu
blackberry118 oznursrm Olumlu duyum almak iyi geldi bastan beri sinan beye gidiyorum cnku. Sakin halini seviyorum. Arada Kadriye hanima da gidiyorum ama o bana cok panik yaptiriyor.
MucizemFK Sinan beyde iyi evet çok memnun olan da var ama yoğunluktan ötürü çok fazla ilgili değil , ben 38 haftalık oldum bugün , arkadas henüz 24 haftalığım dedi ☺️
MucizemFK Yazarıım inşAllah , forumda aktif değilim fazla bingöl etiketini görünce giriş yaptım ☺️ Rabbim sizi de bir avazda kurtarsın bu haftalara gelmeyi nasip etsin inş , kasık ağrım çok fazla geceleri dönemiyorum ve artık batma oluyor bir an önce doğursamda şu korkularımdan da kurtulsamm 😏😏
MucizemFK blackberry118 Anladıım , peki daha önce çatı muayenesi yaptıklarını duydunuz mu hiç , yarın kontrolüm var korkuyorum yapılır diyee 🤦♀️
Ciqdem blackberry118 kadriyle hanımı duydum ama gitmedim acaba muayene ücreti ne kadar peki öğrenebilirmiyim?
blackberry118 MucizemFK Ben hic duymadim. Ama kendini kasmayinca kolay gectigini soyluyorlar. Su surecte biraz rahat olmamiz iyi olur bnde pek beceremiyorum ama:)