ZZeynepP1903 Kızlar adet tarihime göre bugün 23+0 günlük ama ultrasona göre 22+2 bugün göğsüm baya sızlıyodu bi baktım sol göğsümde noktadan bi tık büyük beyaz sıvı gördüm ilk defa süt müdür bu normal mi bu haftada 😒
Busramnida ZZeynepP1903 Evet süt göğsünüze uyarı vermeyin 🤭 çok normal bir durum süt hormonları salgılanıyor çünkü
bsr1 ZZeynepP1903 bende 29 haftalığım sol göğsümün tam ucunun az içinde beyaz bişey var ama akmıyor hafif sızlama var
ZZeynepP1903 Haticebt bu haftalarda olması sıkıntı anlamına gelmiyor yani dimi yok cnm hiç sıkmıyorum. Sansa bı bakayım dedim cok sızlıyo diyo o sekilde gördüm.
ZZeynepP1903 gltm hiç sıkmadım cnm benım bugün sol göğsüm baya sızladı tesadüfen az once bakayım dedim noktadan biraz büyük duruyodu öyle 🤷🏻♀️
Haticebt ZZeynepP1903 sıkıntı değil rahat olun.. inşallah doğum yaptığınızda bol bol emzirirsiniz meleğinizi
ZZeynepP1903 Haticebt Allah razı olsun cnm sagolasın amin cümlemiz o güzel günleri görelim hayırlısıyla 🤲🏻
Haticebt ZZeynepP1903 cümlemizden inşallah.. ben 1 eylülde aldım yavrumu kucağıma, darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına inşallah
Haticebt ZZeynepP1903 teşekkür ederim hayırla vaktinde rahatlıkla alırsınız inşallah evladınızı kucağınıza
elifkrsbn ZZeynepP1903 ucundamı acaba kenar kısmında falan mı bendede varda bende anlayamadım sivilce gibi aynı sıvı beyaz
ZZeynepP1903 bsr1 bi ara bu sizin dediginizden her ıkı göğsümde de vardı ama suan yok neydi anlamadım bende ama hamilelikten yani o bariz belli 😒 ilk defa bugünde tam ortasında gördüm sıvı geldigini