Meleklerimmm3 Özellikle akşam saatlerinde inanılmaz derecede şiş hissediyorum zaten şiştim 35 haftalık olcaz 00.00 da sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyo otursam hiç olmuyor sizde durumlar nasıl 🙄
NurCeren00 Meleklerimmm3 36+4 ten selam. geceleri doktorumu arayıp “çıkarın bu çocuğu içimden” diye yalvarmak istiyorum
annesi_ Meleklerimmm3 Valla şu şişkinlikle başım dertte benimde su içsem patlıcak gibiyim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum neyin nesi bende anlamadım gerginlik mi kasılma mı şişkinlik mi bu ne çok fena yürümekte bile zorlanıyorum pazartesi randevum var 31haftalık olucam 38 haftaya kadar böyle günler geçmez yani çok zor durumdayım herkez böyle mi acaba ya
muges44 Meleklerimmm3 34.haftamdayım benimde gecelerim zorlamaya başladı🥺Sağ sol dönerken tam bir eziyet, yataktan kalkarken
Meleklerimmm3 Hilal-_19 ay onu hiç deme saat başı wc için kalkıyorum tekrar uyuyana kadar bidaha geliyo bide bende ikizler var üç yaşında çocuklu hamilelik çok zor 🙄
Hilal-_19 Meleklerimmm3 ooo Allah bagıslasın benm ilk gebelik ama tuvalette cıkmaktan yoruldum sırt agrısı var saga sola dön uyuyamıyrm herkes diyoki uyu uyu dogunca uyuyamazssın ben smdiden uyuyamıyrm ki 🤭
Meleklerimmm3 Hilal-_19 bnmde deliksiz uyuyan kızm gecede 4-5 defa anne çişim geldi diye kalkıyo beraber gidiyoz napalım oda bebek bakcak galiba alıştırma yapıyo geceleyin 🤭😂ağrım sızım yok ama dönemedipim için uyuşup kalıyor bi tarafım 😂
Meleklerimmm3 annesi_ aynı durumdayım inan haraketlerim çok kısıtlandı son 3-4 hafta bian önce gecse bnmde rahatlasam 🙄
Hilal-_19 Meleklerimmm3 son haftalar zor diyolardı evet cok zormus beni bırakın siz devam edin demek istiyorum 🤭🤣🤣
Umudayolculuk36 Meleklerimmm3 aynı ben gündüzleri ne kadar yersem yiyeyim normal ama akşam şişim şuan bile soda içtim sabaha kadar yatamıyorum kalkamıyorum 🤣🤣 haftam 29
annesi_ Meleklerimmm3 valla benimde şu 7 hafta bi geçse keşke sezeryan olucam 38.haftada alıcak doktor şükür normal yapmıcam beklemicem ama bunu bile beklemek zor geliyo yaa çok zor gerçekten
Ozge343 Valla bnmde ilk gebelik 33 haftalık oldum baya zorlanmaya başladım sürekli wc ihtiyacm oluyor ağırlıktan kalkmakta zorlanıyorum dün gece eşimin üzerine düştüm wc gidecem diye dengemi saglayamadim adam yataktan fırladı korkudan😂😂
Meleklerimmm3 Ozge343 hahaha ay sesli güldüm bi an kendimi düşününce 😂 benm Kocanında aklı çıkar kesin uyurken üstüne düşsem 🤭
annesi_ Meleklerimmm3 Ay dimi ya geçmiyo valla ilk zamanlar daha çabuk geçiyomuş ama son günler geçmek bilmiyo gün sayıyoruz ya ondan olabilir sağlıkla alalım da Kucağımıza inşallah bebişlerimizi🤲🏻🤲🏻🤲🏻