mercanmeb Bu gece itibariyle 37+0 olduk 🥰 bebiş iri biraz 😪 4 e kadar yolu var dedi doktorum. İnşallah şu aralar sancılarım kendiliğinden başlar da sezaryene gerek kalmaz
Serpiltsn 1elifff bende sizinle aynı haftadayım da bu hafta içi alacak benimkini muhtemelen sezeryan ile
1elifff Serpiltsn ben de aslında çok bunaldım 38 de al dedim de almıyor beklesin 39 u dedi o arada kendi gelirse alırız dedi Allah sağlıklı doğum nasip etsin size de ilk mi
Sevil_87 1elifff benim de önceki gün kontrolde 2600 küsür çıkmıştı kilosu normal demişti ama neden öyle dedi acaba
1elifff Sevil_87 bilmiyorum ki doktorum mu pimpirkli anlamadım bu sefer ben de etkilemiyorum neden zayıf diye
Serpiltsn 1elifff benim ilk zaten erkem doğum riskim var 32. Haftadan beri, ilaçlarla bu güne geldik, ilacı kesecez salı günü kesince de sancılar başlar alır sanırım doğuma
Sevil_87 1elifff olabilir canm sen endişe etme bence yediklerine dikkat ettiğin sürece vitamin değeri yüksek ama karbonhidrat az tüketerek beslen
Gulsah41 Bizim de 36+5 gün 3 kilo kızımız bu hafta çatı muayenesinden sonra doğum şekline karar verilecek inşallah hayırlısıyla normal doğum der.ama bebek daha kanala inmemis ne zaman iner acabs ??