Defnemom 36+5 haftaligiz yalancı sancılar oldukça artı doğum yakındır ikinci gebeliğim ikinci kızımı kucağıma alacağım sizlerde durumlar nasıl kaçıncı hamilelik kız mi erkek mi ❤
Ozge2805 Defnemom ilk minnoşum geliyor 37+5 agrılarım baya baya artıyor 25 ekim doğum tarihi olarak gözüküyor ama bence okadar bile beklemeyecek oğluşum
Defnemom Ozge2805 yaa benimde çok fazla var ben ilk kızımı 37+5 ’te aldım kucağıma bakalım bu kızım ne zaman gelecek 33 ten beri doğum pozisyonunda bekliyoruz
Ozge2805 Defnemom valla ben hiç sormadım pozisyonunu almışmı diye doktoruma 🙈 haftaya tekrar gideceğim alttan muayene edeceğim dedi çatı kontrolü yapacak açıkçası bazen öyle agrılar giriyorki acaba geliyormu diyorum 😁
Ozge2805 Defnemom yok canım hiç korkmuyorum çatı muayenesininde korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum 😊 rahatım baya
Kbryyy Kızlar bende 37. haftamdayım canım oldu biteli hiç kıymetli değildir. Şu an ağrım sancım var mı anlayamıyorum bile. Böyle bazen arar üşütürsün ishal olursun ya o üşütme hissiyatı tarzı bir şey oluyor o kadar. Sancı dedikleriniz nasıl oluyor ?
Defnemom Kbryyy adet ağrısından biraz daha fazla ve şiddeti giderek artıyor süresi azalıyor öyle anlayabilirsin
Ozge2805 Kbryyy canım benim ağrıdan kastım kasıklarıma bacaklarıma felan acaip agrılar giriyor vajinama bıçak saplıyorlar belime agrılar giriyor bunlar hep doğumun habercisi
Ozge2805 Kestanesekeri yani düşünüyorum bende korkulacak ne olabilirki sonuçta mecbur olan bir durum bazen burda çok abartıyorlar 🤭