Busra344402 Gebeliğinzde bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz acaba merak ettim artık hissetmek istiyorum 14. haftamdayım
Defne74 Busra344402 16 17 fln dı elini ayagını uzatıyo sınra geriliyo ve sertleşiyo okşuyorum geri çekiyo hemn
Meleklerim34 Busra344402 benim de ikinci gebeliğim 16+5 olduk son iki gündür çok kısa hareketler hissediyorum
Yzaman Busra344402 Ben 15.haftada hissetmeye başladım şimdi geceleri bile uyandırıyor 21 haftalık 😁 erken hissetmek çok tuhaf bir hisdi 😁
Yzaman Defne74 Benim ki de başkası ellediginde geri çekiyor 😁 babası yada onu bekleyen sabırsız ablası 😊
Zuhalls Benimde 2.gebeligim bende sizin gibi merak ediyordum hemen hissetmek istiyordum ve tam 20. Haftada hissetmeye başladım suan 23 haftalık çok şükür çok hareketli
Defne74 incisu İkinci hamileligim cnım şuan 18 hafta oldum birinci hamileligim de bende anlamamıştım 20 haftaya kadar karnımda hareket ediyo ama ben kalp atıyo zannediyordum 😊😊
Defne74 incisu göbüşünüz geriliyo bunu dinlerseniz hissedenilirsinizsakin bi şekildeyken uzandıgınızda yataga düz şekilde p