Mervenurns Elika0 amin canım senin de insalalh 🙏evet canım Baybark veya bölgeyle anlaşmalı ama ben bölgede yapacağım senin ne kadarlık oldu
Elika0 Mervenurns benim 22+5 😍 baypark ile de mi anlaşmış fiyatları sordun mu hiç benim çok erken diye henüz sormadım 🥺
yaren-1 Pisili aynı anda değil çok yoğun olduğunda birisi diğerine gitmiştim ondan sonra dönüşümlü olarak 2 doktorda takipte kaldım
minnakannesi1 Pisili atasehirde avicenna hastanesi Nazan Aydoğdu soy tek geçerim kendisini sadece kadın doğum doktoru deil abla pskilog hersey kendisi.covid olduğumda 1 hafta boyunca hergub arayıp durumumu soran biri siz düşünün gerisini
Cinarimm___ Pisili istanbul Sancaktepe ozel bölge hastanesi doktor pinar cakmak isinde cok iyi siddetle tavsiye ederim sosyal medyadan bile yardimci oluyo
elifinilki27 Cinarimm___ Bende bir kere gittim Sevil hocaya muayene olmuştum kötü bi hoca değildi yanii
Cinarimm___ Pisili evet sadece ona gidiyorum dogumumda orda olcak 3 bin demisdi bana muane ucreti 150
Mervenurns Elika0 canım fiyatları hiç sormadım bende kasımın bası gibi tekrar gideceğim o zman konuşacağız sana da haber veririm buradan