Clostiridium Görümceme geldik eşi hastaydı üşüttü fln dediler. Test yapmışlardı biz ordayken pozitif oldugunu öğrendik apar topar evi terk ettik moralim çok bozuk bebeğimde bi sıkıntı olur mu bana gecmiş midir 😪
Sude-96 Clostiridium Hastaysa sizi niye çağırıyorlar ya en nefret ettiğim insan tipi madem test verecek kadar şüpheleniyorsun niye insanlarla görüşıyorsun geri zekalılar ya bu konuda çok acayip hassasım ki siz hamilesiniz siz biliyor muydunuz peki hasta olduğunu giderken
elifeari Clostiridium hemen banyoya girip bir kalıp sabunu bitirene kadar yıkanın. Ilık suya limon sıkıp için. Üstümüzü de makinaya 60 dereceye atın. İnşallah bir şey olmaz.
Palet Clostiridium niye gidiyosunuzki hamileyken biyerlere çok riskli bi durum bir hafta hiçkimseyle görüşmeden takip edin kendinizi hemen ertesi gün belli olmaz
okuyor Ahh.. test yaptırmış halde neden misafir kabul ediyorlar. Siz bilmeden mi gittiniz İnşallah size bulasmamistir
yamacinannesii Clostiridium eğer aşı varsa 5 günden önce testte çıkmıyomuş 5.günden sonra test veriliyomuş
Flyderndkk Clostiridium belki de size bulaşmaz hemen karalar bağlamayın. Kaldı ki her gün burda bir sürü pozitif gebe görüyoruz. Atlatıyorlar bebeklerine de bir şey olmuyor
Sybabyss Clostiridium ben esim evde pozitifken bana bulasmamıstı korkmayın sakin olun ve kendinize dikkat edin
Clostiridium Sybabyss daha da çıkmam yere bu korku bana fazlasıyla yetti. Hamile olmasam neyse de bebek olunca çok farklı