Naziko Kızlar merhaba ilk gebelik olduğu için inanılmaz tecrübesizim herşeyi sormak istiyorum.Normalde 4+6 olması lazımdı kontole gittiğim gün ama 4+1 göründü ultrasonda.Kese boyu 4.10 mm doktor normal dedi geç döllenme olmuştur dedi ama benim içim rahat etmiyor nedense bir de okuduğum kadarıyla kese en üstte olmalıymış ne kadar üstteyse o kadar sağlıklıymış benimki biraz ortada gibi bi bakarsanız çok sevinirim https://resimyukle.io/r/t60mZzSrbg
Loveis16 Naziko internette her yazılanı okuma bence yalan yanlış bir sürü bilgi var ilk haftalarda geriden mi önden mi gittiği anlaşılmaz ben 8. Haftama kadar 5 gün geriden geliyordum geç döllenme olmadığına da emindim sonra gününü buldu zamanla şuan da da 3 gün öne geçti :) olumlu düşün olumlu olsun her şey ❤️😍
Denizyildizii Naziko Günü gününe asla tutmaz ultrasonda. Bi hafta geri çıkar bi sonraki hafta ileri çıkar. Takılacak bi durum değil. Kesenin ortada olduğunu doktor mu söyledi
Naziko Denizyildizii yok doktor kesenin yeriyle ilgili bir şey demedi.Ben biraz fazla araştırdım sanırım başka ultrasonlara göre benimki ortada geldi gözüme 😂
Mervisogretmen Kuzum benim de seninki gibiydi, geç döllenme olmuştu benim zaten, son adet tarihim yeniden düzenlendi. Sen hiç takma kafana, moralini etkileme, bir sonraki kontrolde her şey zaten daha da belli oluyor. ❣️