Devrim Cigdematasoy evet kullandım çok faydasını gördüm.Düşük riskim var diye kullanmıştım siz niçin kullanacaksınız
MevaBera Cigdematasoy ben günde 3 kez 200 mg alıyorum ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü onu aldıktan sonra vajinal sertliği hissediyorsunuz
Oykuzey Cigdematasoy 12 ve 15. haftalarımda iki defa kanamam olmuştu o zaman vermişti doktor. İki veya üç kutu kullanmıştım diye hatırlıyorum. Kanamalar kesilmişti. Şu anda 36 haftalık hamileyim.
serapinci Cigdematasoy akşam yatmadan koyuyodum yatıyordum yan etkisi olmasın diye ellerin temiz olsun koyduktan sonra da kalkmamaya dikkat et canım alışıyorsun bir süre sonra 3aylığa kadar hep alttan kullandım daha etkili oluyormuş. Bazen de idrarini yaparken beyaz beyaz şeyler gelir korkma ilaçtır o olur ilacı bırakana kadar😊
Anne47 deletedmom205 sadece kasilman var diyemi verdi canim. Kanama oldugu durumlarda verildigini saniyordumda ben
BUSRAATMACA Kızlar bende yeni yeni kullandım doktor banada anlatırken vajinal yolla dedi ama eczaneden aldık kapsül yanlışlıkla ağız yoluyla kulanmayayım kapsül yazıyor kutuda
Esra___ BUSRAATMACA vajinal daha etkili olduğu için o şekilde veriyorlar Cnmm bi sıkıntı Yok yani kullanabilirsin
Burcu35 BUSRAATMACA hiç farketmiyor ağızdan kullandığınızda mide bulantısı baş dönmesi yapıyor vajinal kullanınca bir yan etkisi olmuyor ve daha fazla faydasını görüyorsun
Cigdematasoy Hepinize çok teşekkür ederim. Bende oğluşum erken gelicem diye tutturdu doktor biraz daha tutmak için onu verdi insallah onunla durur
mucizem61 canım ben 5. haftamdan beri kullanıyorum düşük riskim vardı kanama olmuştum çok şimdi 21 haftalık oldum hala kullanıyorum 200 mg ama ben vajinadan kullanmıyorum ağızdan alıyorum biraz etkileri fazla oluyor ama alıştım kullan kesinlikle
BUSRAATMACA Burcu35 kapsülü ağız değilde vajinal yolla oluyormu ki içtiğim zaman baya etki yapıyor çünkü
iremby Cigdematasoy ben agizdan kullaniyorum. 200 mg aksam yatmadan aliyorum bitti zaten. Önceden 100 mg 3 kez gunde aliyordum. Kanamam oldu 2 kere o yuzden kullaniyorum. Rahim agzini mi ne kalinlastirmaya yariyor.
deletedmom205 Yok canım kanamam falan yoktu karın ağrısı die gittim bebeklerin kasılmaya gelmiş dedi progestan verdi sadece düşük tehlikesi falan da demedi öle bişey olsa derdi heralde
Nslhnfdn Cigdematasoy ben de oyle kullandim ve hicbir yan etkisinu yasamadim. Faydasinida gordum kanamami kesti
Burcu35 BUSRAATMACA progestan 200 mg vermişti doktorum ağızdan yan etki yaparsa vajinal kullan dedi ben vajinal hoşlanmadığım için ağızdan başladım ama beni bitirdi resmen günde 2 kereydi. Vajinal almaya başladım rahatladım. Kesemin etrafında kanama vardı daha çabuk etki etti azaldı. Düşük tehlikesinde erken doğum risklernde vajinal kullanmak daha etkili