Aysehatun Emineslh çok teşekkürler habire soru sorduk sanada canım güzel bir şeye anılara vesile oldun tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederiz güzel anne sevgiler 💗
Emineslh https://youtu.be/0ej2W5ETNVk Youtube En moda bebek güncesi yazın çıkıyor içeriği detaylı bakabilirsiniz merak edenlere MrweSpmz Cigdematasoy GldnUysll Cigdematasoy ZeynepKara Cansum1 Mry iremby Gulsel Mervecan Busratye mervec Sinem35 Aysun2834 Denizbetul Aysehatun SecilNarin Babydr
Aysehatun Emineslh izledim çok güzel duygulandım hatta Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin güzel günlerde bu defteri dolduralım 😇🙏🏼😇
Dilanakn Emineslh merhaba ben de uygun arıyordum fiyatlar yüksek diye almamıştım çok teşekkür ederiz bu bilgiyi paylaştığın için hemen sipariş verdim 😘😘
Symchn Emineslh ben çok çok beğendim cinsiyetimiz belli olsaydı siparişimi hemen verirdim. 10-15 tl hiçbirşey arkadaşlar şüphede kalmayın rahatlıkla siparişinizi verebilirsiniz.
DuyguAlalm Emineslh Ben de aldım ama hala gelmedi 🙁 ptt kargo nedende hep geç getiriyor, çok merak ediyorum içeriğini 😊 güzel günlerde kullanın siz de ❤️