Emineslh Hulyarecep 😔 tüh ya nasibinizde ki öyleymiş...gerçekten sizinde beğenmeniz çok güzel en azından almak isteyenler içeriğini bilmeyenler sizin yorumunuzla belki düşünceleri değişir
Hulyarecep Emineslh keşke Buraya resimde atabilsek cidden çok kullanışlı Harika bir kitap hatta bir kaçtane daha sipariş vereceğim kuzenlerime filan hediye ederim.
Babydr Emineslh benimde oğluşum oluyor bende aldım canım teşekkğr ederim senin eline ulaştımı nasıl bir anı kitabı
Emineslh Babydr 2 gün önce sipariş verdik görmeden kimseye yazmak istemedim ama bugün elime ulaştı ve çok beğendim kaliteli kağıt ve içeriği çok hoşuma gitti hem tarih not yazabiliyoruz hemde foto yapıştırılıyor
Yelizcevik Emineslh canım güzel bi konu açmışsın bende görmüştüm bunu fakat kalitesinden emin değildim şimdi sipariş ettim 😘😘
Emineslh Yelizcevik kaliteli bence çünkü normal basit gözükmüyor parlak kapağı sert içeriği güzel ve ufak albümler kitaplar gibi değil 2 kitap eninde
Symchn Emineslh ya ben içeriğini çok merak ediyorum içeriği olan detaylı siteyi bulamadım rica etsem atar mısınız bana İnstagram dm den😓😓😓
Emineslh Symchn atarım ama çok fazla sayfa var içeriği yazıyor sitesinde görseli yok bende yukarda paylaştım belli başlı şeyleri isterseniz bir kaç sayfasını atabilirim çünkü çok sayfa var
Denizbetul Emineslh siparişi nasıl verdiniz ben sayfaya giriyorum ama hiçbi yerde sipariş hakkında bişey yazmıyo sepete ekle yazıyo sadece
Emineslh https://youtu.be/0ej2W5ETNVk Youtube En moda bebek güncesi yazın çıkıyor içeriği detaylı bakabilirsiniz merak edenlere MrweSpmz Cigdematasoy GldnUysll Cigdematasoy ZeynepKara Cansum1 Mry iremby Gulsel Mervecan Busratye mervec Sinem35 Aysun2834 Denizbetul Aysehatun SecilNarin Babydr
Aysehatun Emineslh bende sipariş vericem bilgilendirme için çook teşekkürler siparisiniz gelip beğenip icerigini buraya yazmaniz daha da hos 🙏🏼 Hangi kargo sirketi ile geliyor iki günde geldi dediniz hangi firma ile geliyor merak ettim sağolun tekrardan 😇
Emineslh Havvasoyd ben şimdi baktım sepete ekle dedim sepete git sonra ödeme yap yazıyor en altta devama bastım öyle birşey çıkmadı bitse sepette gözükmezdi bence
Emineslh Hulyarecep keşke resim atabilme imkanı olsa dediğiniz gibi ama bu fiyata kimsenin aklında kalmasın çünkü normalde 50tl fiyatı kitap evi kendisi 10tl yapmış temmuz sonuna kadarda kargo bedava diyor
Symchn Emineslh belli başlı bir kaç sayfasını atmanız yeterli zaten Zihni’mde yer edinir az çok. Çok aradım sitelerde bulamadım @esilaninnannesii instagramda atarsanız çok sevinirim gerçekten 🙏🏻☺️
Emineslh Symchn nasıl bulduğunuzu burda da paylaşırmısınız bizzat icini çekip attım merak edenlere sizde açıklamış olursunuz 🤗😊