kozakednr Bebeğin cinsiyeti annenin içine doğar diyorlar gerçekten de içinize doğan cinsiyet mi oldu hanımlar 😊
Burcu_ksn kozakednr Biz planlı bi şekilde düşündük bebek ve ben daha test yapmadan hamile olduğumu bilmeden dedim ben hamileyim kızım olucak hatta cinsiyet öğrenmeden kıyafet almıştım😂😅 Ve öylede oldu kızımız olucak
Pnaar34 kozakednr ben kiz cocklarini cok severim ama hamile oldugumdan beri hep erkek hissediyordum 11+5 de doktor erkek diye tahminde bulun haftaya netlesecekmis bakalım🌸🥰
Ccgdm kozakednr selam ben hamile kalmadan önce rüyamda erkek çocuk gördüm ki o zaman hamileymisim hamileliğin başından beri eşim de bende erkek hissediyorduk bugün 16 haftalık olduk ve doktor erkek dedi 😃
Burcu_ksn kozakednr Allah gönlüne göre verir inşallah 🤲🏻bizim bir oğlumuz var bunu okadar çok istedik ki kız olsun çok şükür Allah gönlümüze göre verdi
kozakednr Rabbim ikisine da sağlık uzun ömür versin inşallah 😊🌺 en başından beri kız hissediyorum bende çocuklara sorarlar ya erkek diyen de fazla Şimdilik çok erken ama çok merak ediyorum 😊
Deryaeren kozakednr bende hamile olduğum günden berli kizim olucak gibi hissettim. Hatta o kadar emindim sanki ama dün hastaenye gittiğimde erkeğe benziyor dedi çok şaşırdım
Deryaeren kozakednr benimde. Bir tane oğlum var aslında oğlu kızı yok ama hep böyle hissetim ama erkeğe benziyor dedi kısmet hayırlısı neyse o olsun
Asena17 kozakednr icime dogmadi da ruyam da gordum doktora gitmeden 2 gun once erkek gordum 12 de doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi 16 da kesin soylicem dedi