Efeninannesi benim suyum geldi 38 haftada ve doğuma gittim 1 buçuk saatte normal ağrılı doğum yaptım inanın korkulacak hiç birşey yok o an doguramicam diye düşünürken çok şükür yavrum sağlıkla dünyaya geldi ve tüm ağrı acı hiçbirşey kalmadı 10 tane dikisim vardı toplam ve 3 kiloydu benim oglum.inanın ben hiç dikiş yok sanıyordum hiç hissetmedim belki bebegimi gördüm onun heycanindan 😊 sonra bebeğim kucagimda odaya gittik hemen emzirmeye çalıştım rahatça zaten ağrı kesici serum vuruyorlar o gun diğer gün de yürüyerek oğlumla evimize geldik banyomu pansumanimi hepsini kendim yaptım kimseye ne benim ne bebegimin ihtiyaci olmadı anneligimi onu o sancinin gelmesiyle yaşamaya başladım.üç gün sonra sariliktan hastaneye yatırdılar ve yanında kalabildim düşünün hiç bir sıkıntı yasamadim sezeryan olsaydım kalamicaktim ve en çok anne üstüne ihtiyaç olduğu zaman emziremicektim ogün daha çok anladım normal doğumun nasıl guzel anne ve bebek için ne kadar sağlıklı olduğunu.eğer sizin de sağlık ve bebegin dogum pozisyonu uygunsa kesinlikle normal dogum yapmanizi oneririm sezeryanda sizin birine belli bir süre ihtiyaciniz olacak ve bebegin ihtiyaçlarını bile karşılamak için yardım alacaksiniz dedigim gibi bi problem olmadikca normal doğuma odaklayin kendinizi o zaman çok kolay bir dogum yaşarsınız sizde bebeginizde insallah 😊