Kubrayldrm Doğumdan hemen sonra bebeğimizin tüysüz olması için yapılması gereken şeyler nelerdir eskiden beri dilden dile dolaşan şeyler var deneyip işe yaradığını gören var mı yoksa inanmamalımıyız ?
Ogretmenim7 Kubrayldrm Doğumdan sonra tüylü olmaları normal zamanla dökülüyor onlar.İnsanlar bunu mu dert etmiş ya🤦🏼♀️
Defne74 Kubrayldrm Hey yarabbi allahım ne günlere kaldık ya ben daha kendi tüylerimden kurtulamadım ki çoçuk zaten nasıl bi yöntem miş anne karnından dogru epilasyon mu ypcaz 😂😂😂
marbling10 Ogretmenim7 yok ya büyüyünce tüysüz olmları için bir şeyler yapılıyor. Babaanneme karınca yumurtası yağı sürmüş annesi, vücudunda hiç tüy yokmuş
Aysenur___ Shnern evet bu hep yapılışmış annem bizi silmiş en küçük kardeşimde sütü olmamış onun yüzü tüylü :) dalga geçenlere anlam veremedim var kızlar böyle şeyler :)
marbling10 Papatya-Kokusu babaannemin anneai karınca yumurtası yağı sürmüş hiç tüyü yok babaaannemin, genç kızken de olmamış hiç
MeyraRana Bana hamileyken annem bi arkadaşı demiş doğduktan sonra sütünle kaşın ortasını dudak üstüne sür ne kaş ne bıyık çıkar demişti kızına öyle yapmıştı annem banada yaptı ve aynı alınmış gibidir 23 yaşındaym hayatımda hiç kuaföre adım atmadım.
Kumru_ MeyraRana Ben oğlumu sürümle sildim ama ne fayda😁iki yaşında ve kasının ortası hala dökülmedi. Bu saatten sonra da dökülmez:)
Papatya-Kokusu marbling10 inanma canım böyle şeylere anneden bebeğe nasıl geçsin sence akıl karı mı zaten bi süre sonra dökülüyoe o tüyler bebekler genelde hafif sarı yada koyu tütlerle doğar sonra dökülür