3 sefer yok yere aşılama deneyip uzun bir aradan sonra tüp bebekle 3.transferde hamile kaldım. Size bu süreçte diyeceğim tek şey maddi kaynağınız sağlam olsun çünkü hiç akılda olmayan şeyler çıkıyor. İlk 3 aşılamayı Cerrahpaşa hastanesinde yaptırdım. Nasılsa devlet demeyin karından vurduğum iğneleri hiçbirini karşılamıyor. Saçma sapan param gitti. Baktım olmuyor en son yeter ara verelim diyerek 5 seneye yakın ara verdim. Bu süreçte hiç korunmadım. Benim rahatsızlığım ağır PKO hastasıyım. Yaklaşık 1.5 sene önce tavsiye üzerine özel bir muayenesi olan bir tüp bebek uzmanı ile tanıştım. Muayene ücreti, iğneler, besin destekler ilaçları, sağlık ocağının yapmadığı tahliller, yumurta toplama işlemi hepsi çok pahalı ama biz gözden çıkarmıştık. Allah’tan eşimin kendi işi de karşılayabildik. 3.denemede ancak hamile kaldım. Yumurta toplama işlemi sonunda ki küçük bir ameliyat gibi düşünün 24 adet sağlam A kalite yumurtam oldu ve hepsi de eşimim spermi ile döllendi hepsini de dondurduk. Uygun zaman gelince ilk transfer yapıldı. Dondurulan yumurtaların çözülmesi için para, doktorun transferi anlaşmalı olduğu hastanede yapması için hastaneye para, doktora ayrı para verdik. Uzun lafın kısası son 2 yılda ilaçları, tahlilleri herşeyiyle 40bine yakın paramız gitti. He sonuçta yüzümüz güldü Rabbim isteyene nasip etsin. Ama tahmin edemediğiniz şeyler çok çıkıyorö