Deryaiso özelde aşılama 5 bin TL devlet de 500 TL hiç bişey zaten gittiğimizde muayene ücreti 250 TL veriyoruz birde kan isterse 175 de oyle gidiyor 500e yakın para harcayıp geliyoruz mecbur. Devlet hastanesi benimle hiç ilgilenmedi 18 yaşında gitmiştim 2 yıla yakındır evliydm adetim düzensiz diyorum 50 gunde gekiyordu bazen 40 gunde. İlaç vermediler dğşünebbiliyor musun.? Sonrasında devletin tüp bebek bölümüne gittim onlara da anlattım herşeyi rahim filmi çekelim dediler çekildim bişey yokmuş eşime de baktılar bişey yok hamile bırakmamak için bir sebep yok demişler. Neyse biz elimiz ilaçsız eve donduk. Sözde olur dediler ya. Ee 2 yıldır deniyoruz ne oluyor ne bişey oluyor oyle bekliyoruz eşim en sonunda kızdı ne olacaksa olsun özele gidicez dedi şimdi de mecburen özele gidiyoruz en azından ilgileniyor. Özel de ki doktor bile şaşırdı 4 yıllık evlisin ve hiç mi tedavi görmedşn dedi. Artık okadar cok umursamaz bi hal almış ki devlet hastaneleri ne olursa olsun sıkıntımı bile soylemiyorlar. Madem bende bi sorun yok neden cocugum olmadı. Özeldeki doktor ilk kontrol e gittiğim de PCO gördü 15 kg verdikten sonra PCO kayboldu ama tembellik daha devm ediyor eşimdede morfoloji var. Demekki bir rahatsızlıkk varmış ki ondan olmuyormuş ayan 22 kg verdim hala da vermeye devam ediyorum inşallah sabırla tedavi görerek bekliyoruz inşallah bebeğimize kavusuruz