Zeynepsa Merhaba güzeller güzeli anneler ve anne adayları. Ben işi yavaştan aldım 37. haftamdayım temizliğimi bu zamana bırakmak zorunda kaldım Hastane çantamız bile henüz tam hazır değil. İş yaparken daha çok yoruluyorum eğilip doğrulunca ağrım daha çok oluyor. Yardıma gelebilecek kimsem yok Eşim de işten sonra yapıyor ama işte herşeyi yapamıyor tabi. Erkek neticede tozun içine halıyı bırakıveriyor mesela... Sizlere tavsiyem temizlik işini 36. haftadan önce mutlaka bitirin Benim bebek de 2 hafta önden gittiği için daha çok zorlanıyorum :(
Gizemgizem Zeynepsa Haklisin bende 37 deyim cantami erken hazirlamistim annem de sagolsun gelemiyor ama temizlik icin birini tutayim diye para yolladi hic bir sey yapmanı istemiyorum dedi haftaya yapilacak evimde temizlik
Zeynepsa Deletedmom397 Az bi kısmı kaldı 2. hastane çıkışı koyulacak sadece Babaannemiz çıkış takımını biraz geç aldıı bir de tacımın yeniden tasarlanması gerekti o yüzden eksik kaldı çanta
Zeynepsa Mrvbdk Bebek odası yapabilmek için kiler olan odamızı boşaltmak zorunda kaldık o yordu bizi onun dağınıklığı bitmiyor. Evim küçük hangi eşyayı nereye koyacağımı şaşırdım