Deletedmom434 edasteff bende vardı tetkik yaptırdım kan değerlerim düşükmüş kan ilacına başladım hemen
bbusra edasteff Benimde oluyordu.Meğerse uyuma pozisyonumdan dolayıymış.Sola yatmamız gerekiyormuş hamilelikte.Tabi ben sırt üstü veya sağa tarafa dönüp uyudugum için baş dönmesi yapmış
edasteff Deletedmom434 bende tansiyonuma baktırdım normal değerlerde bişeye sınırlendiyseniz olmuştur dedi
edasteff bbusra bende hep sağ yada sırt üstü yatıyorum sol hiç rahat gelmiyor zaten son birkaç haftadır da doğru düzgün uyuyamıyorum ya sıcaklar bunaltıyor yada tekmeleriyle uyutmuyor 😂
bbusra edasteff ay aynı ben😅Bizim bebişte hiç uyutmuyor.Bi sola yatabiliyoruz onuda yatamıyorum doğru düzgün.uyku haram oldu bana😩kaldı 69 gün.Doğar doğmaz yüzüstü yatacagım inş tabi o zamanda ağlayıp uyandıracak kesin😅
edasteff bbusra bizim de 78 gün kaldı bende biran önce doğsun da yüz üstü yatayım diyorum özledim öyle uyumayı 😂
bbusra edasteff maşallah az kalmış sizinde benden de pek farkı yok gibi 10 gün ama onca gün geçti son günler geçmeyecek gibi☺️bebeğinizin cinsiyeti belli mi?
bbusra edasteff bizim de oğlumuz olacak inş☺️Rabbim ömürlerini güzel eylesin inş🙏🏻Bakarsınız üniversitede yolları kesişir.Son günler diye hayal etmediğim hiçbirşeyi kalmadı☺️