Gulsmbyhn Merhaba kızlar 19+6 haftalık hamileyim 16 .haftada bebeğimi hissettim hergün hidssediyodum dünden beri hissetmiyorum korkuyorum acaba bişeymi oldu diye bişey olmamıştır degilmi
Rzgr Gulsmbyhn bazen hareketleri duruyor, gece hareket ediyor biz duymuyoruz uykuda. Hiç bir şey yoktur Allah’ın izniyle. 😊 içim rahat etsin diyorsanız doktora bir uğrayın imkanınız varsa
Deletedmom434 Gulsmbyhn olabilir canım benimde ilk gebeliğim 16. Haftada hissettim bende 19. Haftalarda bazen iki gün hissetmediğim oluyordu şimdi 21+3 olduk saatleri var hanımefendinin o saatleri gelince durmadan oynar
Gulsmbyhn Deletedmom434 ne güzel Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi tatlı yiyim belki haret eder inş eder😁😁
Arenn Bende 19+6 yim 17 den beridir bebegimi hissediyorum cok haraketli masallah . 2gune yakin oynamadi ve doktora gittim dun aksam doktor magnezyum kullaniyorsan bebegi sakinlestirme ozelligi var yada oldugu pozisyondan dolayi hissetmemen normal bu haftalarda cok duzenli hissedilmesi beklenemez zaten dedi ve gercektende bebegim pozisyon degistirmis ve ultrasonda baktigimizda oyniyordu ama hissetmiyordum enideselenmeyin