seher_edz Kızlar haftaya kontrolüm var 36+4 haftalıgim çatı muayenesi olacağım büyük ihtimal ilk hamileliğim ama aşırı korkuyordum bana ne önerirsiniz bilgili kişiler çok acı oluyor mu siz keşke şunu yapsaydım vs. Dediğiniz var mı önerileri olan ❣️😏
glsm_kr8383 seher_edz Ben de hiç olmadım ilk gebeliğim 23 haftalığım ama düşünmüyo değilim. Acıyo mı acaba üstte kalsın
Elfelf475 seher_edz ben bugun oldum 36+5 bir dakika ancak sürüyor öyle korkacak bir şey yok acı da anlık bir şey öyle bağırıp çağıracak bir acı değil rahat olun 👌🏻
Demirtass12 seher_edz inan benim hiç acımadı bende öyle stresli korkulu gittim ki hatta doktorum sakinleştirmek için baya uğraştı sonra sana perne masajını göstericem bak böyle derken bitti dedi 🙈
Ayseee4238 seher_edz kendini rahat bırak hiç korkma canim zaten kısa süren bişey ben hiç korkmadan gitmiştim ha canım yandı oda benim rahim yapımla alakalı biseymis ama genelde çoğu kişi hiç hissetmiyor bile korkma zaten uzun süreli bı islem degil
Demirtass12 seher_edz zaten sadece 2 parmakla yapıyor ve jel sürüyor çok zorlamıyorlar zaten basit bişey hiç korkma
yalibebekveannesi Acı hissetmiyorsunuz kızlar ilişkide yani karşı partnerinizi düşünün onda acı hissetmiyorsunuz bunda hiç hissetmiyorsunuz sadece doktorunuz oyalanmamak için bi anda yaparsa irkilirsiniz o kadar
Gizemis seher_edz ben bu hafta oldum. korktuğum kadar yokmuş merak etme. Doktorun eli de sert değilse sıkıntı olmaz. Anlık bişey yanii zaten
glsm_kr8383 Gizemis Ya ben çekiniyorum biraz. Böyle açık açık bakıyorlar mı yoksa hissederek mi. Kaç santim olduğunu nerden anlıyorlar ki acaba
Gizemis glsm_kr8383 açıp bakıyorlar tabi cnm yoksa uzaktan hissederek nasıl anlasın doktor😅😅 yani bildiğin iki parmağı giriyor ama normal eşinle ilişki gibi düşün. Benziyor. Öyle korkutucu değilmiş. Bende korkuyordumda boşa korkmuşum
Kardelengunes Ben iki farklı doktor ve bir ebe tarafından çatı muayenesi oldum ve hiç bişey hissetmedim 😀
Iscn seher_edz hiç korkacak bişy değil çok kısa sürüyor zaten doktorun bakarken derin nefes al acımıcak utancak bişy de değil üzerine bir örtü örtüyorlar yanı bende örttür en azından ki kafasını çevirip bakmıyor bile rahat ol😇
glsm_kr8383 Iscn Bakmıyorlar mı gerçekten. Ben çok utanırım ya çekiniyorum biraz erkek doktorlar da muane ediyorlar mı acaba.
Iscn glsm_kr8383 mecbur edecekler benim doktorum bayan olduğu halde üzerime örtü örtüp kafasını çevirmişti baktınız örtü fln vermiyor rica edin verecektir illaki😇