Melishilal Beyzuska ay galiba ben medıcana ya gıdıcem 🤭 doktorum dısarıdan gelıcek en azından otel tarzı bır hastane ve kalabalık değil 🥲
Melishilal Beyzuska ayyy hepımız ınşallah güzel anne ❤️👶🏻 Senın ne kadar kaldı ve cınsıyeti ne miniğin 🐣❤️
Beyzuska Melishilal 35 haftalik olduk 00.00 itibari ile 😇 kız annesi oluyorum bizimki biraz fazla sabirsiz zor tutuyoruz icerde 21.haftadan beri 😄
Selinnn96 Melishilal 1 hafta önce doğum yaptım kesinlikle Egepol derim okadar memnun kaldım ki, normal doğum yaptım hiç üzmediler beni gerçekten ve okadar kalabalıkta görmedim
Melishilal Selinnn96 kafam aşırı karışık son kez gıdıp konusup öyle karar verıcem allah sağlıklı ömürler nasip etsin bebişinize 🤲🏻🐣
Selinnn96 Melishilal nasıl isterseniz konusun tabi ama korkmayın gerçekten çok ilgili ve güzel bi hastane, amin inşallah sizde hayırlısıyla kucagınıza alın bebişinizi 😇🙏🏻
Melishilal Beyzuska ay yerım ben onu maşallah sağlıklı , şanslı bır bebek olur inşallah canım benım allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🧿💘
Beyzuska Selinnn96 bulent turgut ay benim de. Cem beyin karşı odasi hatta sanirim😊 saglikla buyutun insallah. Tek refakatci mi aldilar 1 kisi daha durabildi mi yanınızda cok soru sordum ama
Selinnn96 Beyzuska evet tam karsı odası. Bülent beyide çok övüyolar gerçekten çok duydum ismini Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 yok ne demek istediğinizi sorabilirsiniz 😊tek refakatçi alıyorlar 2. Refakatçi için 150 tl istiyolar 😇
Beyzuska Selinnn96 amin cok tesekkur ederim. Son bir soru sorsam nstden ne kadar aldilar ben hic girmedim daha merak ettim o yüzden